Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Algemene voorwaarden

1. Betalingsvoorwaarden

Elke arts verbonden aan Huisartskliniek hanteert eigen betalingsvoorwaarden. Deze kunnen bij de behandeld arts opgevraagd worden.

2. Afspraken

Een gemaakte afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verzet te worden. Dit is van toepassing op zowel de vrijblijvende adviesgesprekken als op de behandelingen. Indien dit niet het geval is heeft elke arts verbonden aan Huisartskliniek het recht een bedrag van € 50,00 voor een adviesgesprek of de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

3. Kortingskaarten

Kortingskaarten die door de arts zijn verstrekt aan een cliënt zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar op een ander persoon. 

4. Communicatie uitingen

Het is verboden om uitingen van Huisartskliniek ongeacht vorm en medium, zoals website, schriftelijke en mondelinge communicatie, facebookmeldingen, foto’s en drukwerk voor eigen doeleinden te gebruiken zonder schriftelijke toestemming van Huisartskliniek. 

5. Correctheid van informatie

Huisartskliniek streeft naar correcte informatieverstrekking op de website. Ondanks dat is het mogelijk dat de website onvolkomenheden bevat. In het geval dat u dit waarneemt vragen wij u Huisartskliniek hiervan op de hoogte te stellen via info@huisarstkliniek.nl. Aan het abusievelijk plaatsen van onjuiste informatie door Huisartskliniek kunnen geen rechten worden ontleend. 

6. Wijziging van de Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Huisartskliniek te allen tijde gewijzigd worden.

Gratis consult aanvragen Zoek arts in de buurt

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio