Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Ooglidcorrectie en rimpels verwijderen Amsterdam

Overweegt u een ooglidcorrectie? En woont u in of in de omgeving van Amsterdam? Maak dan kennis met dokter R. Holtz en zijn moderne kliniek in Amsterdam-Zuid. Het sfeervol ingerichte pand vindt u op een toplocatie in Amsterdam, namelijk aan het museumplein.

Ooglidcorrectie: waarom Huisartskliniek Amsterdam?

Dokter R. Holtz runt een kliniek in Amsterdam waar hij ooglidcorrecties uitvoert. Laat u uw hangende oogleden bij Huisartskliniek Amsterdam op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Amsterdam kiest u voor een:

  • Gratis en eerlijk adviesgesprek
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel
  • Ervaren cosmetisch huisarts
  • Warm welkom in een bijzondere, moderne kliniek
  • Uitstekende ligging aan het museumplein
     

Gratis consult aanvragen

Huisartskliniek Amsterdam moderne kliniek

Behandelaanbod Huisartskliniek Amsterdam

De tekenen van huidveroudering tegengaan, met een natuurlijk resultaat. Dat is het uitgangspunt van dokter R. Holtz en zijn team. U kunt bij Huisartskliniek Amsterdam terecht voor de volgende behandelingen:

Maak kennis met dokter R. Holtz

Na een aantal jaren als arts-assistent (plastische) chirurgie te hebben gewerkt, maakte dokter R. Holtz de overstap naar de huisartsgeneeskunde. Inmiddels werkt hij niet alleen als huisarts in de Pijp, ook is hij opgeleid tot cosmetisch huisarts van Huisartskliniek. Dankzij deze extra bijscholingen heeft hij alles in huis om ooglidcorrecties uit te voeren.

“Mensen denken soms dat iedere arts wel een prikje kan zetten in een gezicht. Dat is wel zo, maar niet iedereen die schildert is een Picasso of Rembrandt. Daarvoor heb je toch echt meer nodig dan een potje verf en een kwast. En in ons geval: meer dan een spuit met injectables.”

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Amsterdam

Wilt u weten wat dokter R. Holtz voor u kan betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek in de moderne kliniek aan het museumplein in Amsterdam-Zuid. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen Zoek arts in de buurt
Team Huisartskliniek Amsterdam
Huisartskliniek Amsterdam behandelruimte

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio