Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1374 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Botox aanbieding voor een mooie huid

Als u besloten heeft dat u een botox behandeling wilt ondergaan, wilt u natuurlijk dat u hier een eerlijke prijs voor betaalt. Er zijn diverse aanbiedingen op het gebied van botox, maar het is daarbij wel belangrijk dat u op een aantal zaken let. Zo wilt u uiteraard door een erkend arts behandeld worden die gespecialiseerd is in cosmetische ingrepen. Maar u moet zich ook goed bij zowel de arts als de kliniek voelen en de behandeling vol vertrouwen ingaan. Huisartskliniek kan aan al uw wensen en eisen voldoen. We bieden u bovendien een interessante aanbieding voor uw botox behandeling.

Botox aanbieding van Huisartskliniek

Een botox behandeling bij Huisartskliniek is al mogelijk vanaf  €175,-. Bij deze behandeling wordt één zone geïnjecteerd met botox. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere zones met botox te laten behandelen. Voor twee zones betaalt u €275,-, voor drie zones  €375,-. Daarnaast bieden wij u 10% kennismakingskorting op het gebruik van injectables (botox en fillers). Onze voordelige tarieven gelden ook als u gebruik maakt van medische botox: tegen zweten, hoofdpijn of tandenknarsen.

Vragen botox  aanbieding

Heeft u vragen over onze botox aanbieding? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voordat u daadwerkelijk een behandeling bij Huisartskliniek kunt ondergaan, vindt er eerst een consult plaats. Tijdens dit gratis en vrijblijvende gesprek wordt u zo goed mogelijk geïnformeerd. Maak meteen een afspraak met een kliniek bij u in de regio.

Gratis consult aanvragen Zoek arts in de buurt

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio