Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1281 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Wilt u graag vollere lippen of is de vorm van uw mond niet in balans met de rest van het gezicht? Neemt het volume in de lippen steeds meer af naarmate u ouder wordt? Het opvullen van de lippen met een hyaluronzuur filler kan dan uitkomst bieden.  

Vollere lippen

Uw mond is een echte blikvanger in het gezicht. Voor veel mensen is het dan ook belangrijk dat deze blikvanger mooi geproportioneerd en in verhouding is met andere elementen. Helaas is niet iedereen bedeeld met een prachtig gevormde mond. Bovendien verliezen uw lippen in de loop der jaren steeds meer volume en kan de vorm veranderen. Daarnaast vinden veel vrouwen het mooi om de lippen net wat meer op te laten vallen door een beetje volume toe te voegen. In dat geval is één spuitje (1 ml) vaak ruim voldoende.

Aanvragen consult

Lip fillers

Mooiere en vollere lippen worden verkregen door een behandeling met hyaluronzuurfillers. Dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van elastine en collageen in de huid. Tijdens het ouder worden neemt de productie van deze stof af. Het gevolg: huidveroudering en afname van volume. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit hyaluronzuurfillers van het A-merk Stylage. 

Vollere lippen door lip fillers: in het kort

 • Herstel/inbreng van volume
 • Stimuleert de aanmaak van collageen
 • Resultaat houdt 9-12 maanden aan
 • Natuurlijke, tijdelijke injectable (filler)
 • Resultaat is direct zichtbaar
 • Pijnloos en veilig
 • Minder last van droge lippen

Uw wensen staan bij ons centraal. Vertel het ons in een gratis adviesgesprek.

De filler behandeling van Huisartskliniek gebeurt meestal met hyaluronzuur injecties. Dit is een stof die ook in ons lichaam voorkomt. De filler is erg veilig en wordt met succes toegepast. De stof is biologisch afbreekbaar en heeft een tijdelijke werking. Ook de filler Stylage gebruiken wij al jaren naar tevredenheid en is volledig veilig bevonden.

Vollere lippen met een natuurlijk resultaat

Met onze lip filler behandeling streven we naar een natuurlijke volheid en evenwicht in het volume van de mond. Een natuurlijk resultaat dat past bij de uitstraling van de persoon en de vorm van het gezicht. De zo gevreesde duck-face behoort hier niet toe. Opkrullende lippen zullen te allen tijde vermeden worden door niet of nauwelijks in de liprand te prikken.

Lippen opvullen met lip fillers: hoe werkt het?

 1. De arts bepaalt met de client de gewenste vorm en de locaties waar geprikt wordt.
 2. Het A-merk filler Stylage is vermengd met een lokaal verdovend middel. Vaak is een extra verdoving door middel van een creme of spuitje wel een pré.
 3. In de meeste gevallen wordt een volle spuit (1 ml) verdeeld over beide lippen om de natuurlijke volheid en evenwicht te behouden.

Veiligheid behandeling door Huisartskliniek

De artsen van Huisartskliniek die de filler behandeling aanbieden, zijn hiervoor allemaal speciaal opgeleid. De arts kan u uitgebreid adviseren en informeren over de mogelijke bijwerkingen, het te verwachten resultaat en eventuele nazorg.

 Lippen opvullen: complicaties en herstel

De behandeling met fillers is erg veilig, de stof is biologisch afbreekbaar (effect daardoor niet permanent) en wordt alle vele jaren, met succes toegepast. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Direct na de behandeling mag u weer naar huis. Normale verschijnselen waar u rekening mee dient te houden:

 

 • Zwellingen of bloeduitstortingen op de injectieplaats

 

Lippen opvullen: kosten

Filler behandeling lippen  
Stylage S €300,- per 1 ml
Behandelzones
 • Speciaal opgeleide huisartsen
 • Veilig en vertrouwd
 • Eerlijke prijzen
 • Gratis persoonlijk adviesgesprek
 • Een locatie in uw regio

Huisartskliniek beoordelingen

8 ,8
1281 Beoordelingen
Huisartskliniek op Klanten vertellen
Lees ervaringen

Wij zijn beoordeeld op

 • 8 ,7
  Goede voorlichting
 • 8 ,8
  Persoonlijke benadering
 • 8 ,8
  Totale beoordeling
 • 8 ,8
  Advies en behandeling
 • 8 ,7
  Prijs en kwaliteit

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio