Onze klanten beoordelen ons met een 8.9 / 10 - 2227 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

WAT IS DE PLEXR SOFT SURGERY?

De PlexR Soft Surgery behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Dit innovatieve apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geioniseerde gasmoleculen). Dit proces ‘verdampt’ de bovenste huidlaag en heeft een krimpend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken. Resultaat: een strakkere en jongere huid, zónder snijden, bloed of hechtingen.

 

KLACHTEN EN MOGELIJKHEDEN

De meest bekende behandeling met het PlexR apparaat is een ooglidcorrectie zonder snijden. Maar PlexR Soft Surgery kan bijvoorbeeld ook moedervlekken, wratjes, pigmentvlekken, littekens en ouderdomsvlekken verwijderen. Hieronder staan alle klachten waar de PlexR behandeling een uitkomst voor biedt.

 • Bovenoogleden
  Een PlexR ooglidcorrectie kan in vele gevallen klachten als hangende oogleden effectief aanpakken. Een veilig alternatief voor de chirurgische ooglidcorrectie.
 • Onderoogleden
  Overweegt u een onderooglidcorrectie of het verwijderen van wallen onder de ogen? Het PlexR apparaat biedt een effectief alternatief.
 • Huidverstrakking
  Stoort u zich aan rimpels en/of lijntjes in uw gezicht of hals? Denk hierbij aan de fronsrimpel, kraaienpootjes en de zogenaamde ‘hamsterwangen’. Het PlexR apparaat biedt een alternatief voor fillers en laat zich makkelijk combineren met injectables voor een optimaal resultaat.
 • Minilift of wenkbrauwlift
  Door het krimpeffect van de huid na een PlexR behandeling is deze behandeling ook zeer geschikt om een mini facelift of een wenkbrauwlift mee te doen.
 • Wratjes
  De PlexR verwijdert zonder snijden en hechtingen wratten als een fibroom, steelwratjes en ouderdomswratjes.
 • Moedervlekken
  Indien uw arts heeft vastgesteld dat uw moedervlek goedaardig is, biedt de PlexR een zeer geschikt alternatief voor het chirurgisch verwijderen van een moedervlek. 
 • Ouderdomsvlekken en ouderdomswratten verwijderen.
 • Pigmentvlekken verwijderen
 • Bultjes en vetbultjes verwijderen
 • Hypertrofische littekens en keloids verwijderen
 • Acne littekens verwijderen
 • Actieve acne en puistjes behandelen
 • Littekens verwijderen
 • Xanthelasme (gele bultjes rondom ogen) verwijderen

Onze cosmetisch arts of specialist bepaalt tijdens een vrijblijvende intake of de behandeling met de PlexR voor uw klacht de meest effectieve oplossing is voor het probleem.

DE PLEXR BEHANDELING

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt een verdovende crème aangebracht. De PlexR behandeling is niet volledig pijnloos, maar de behandeling is zeker draaglijk. Afhankelijk van de huid, omvang en aard van de klacht duurt een behandeling tussen de 10 en 30 minuten. Na de behandeling mag je direct weer naar huis. Je krijgt speciale plexR creme mee. Deze creme camoufleert, droogt de korstjes uit en er zit een goede zonbescherming in zonder chemische filters. De huid kan nog wat dik en rood worden na de behandeling. Dit trekt binnen enkele dagen weg. De kleine korstjes die dan nog zichtbaar kunnen zijn verdwijnen vaak na  5 tot 7 dagen.

HET RESULTAAT NA PLEXR

De belangrijkste voordelen van PlexR Soft Surgery:

 • Geen injecties of snijwerk
 • Nauwelijks kans op complicaties
 • Betaalbaar
 • Geen littekens 
 • Chirurgisch resultaat
 • Geschikt voor alle huidtypen en leeftijdsgroepen
 • Korte hersteltijd

Bij Huisartskliniek bent u altijd van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit gesprek is altijd geheel kosteloos. Valt de keuze op onze PlexR behandeling? Dan maken we een afspraak voor de behandeling.

Veiligheid PlexR behandeling

Er is al veel onderzoek geweest naar de PlexR behandeling. De behandeling is erg veilig gebleken en wordt in Italië en andere landen al veelvuldig ingezet. Ook in Nederland heeft PlexR inmiddels een  flinke opmars gemaakt. Doordat het apparaat aan de oppervlakte van de huid blijft, is er nauwelijks kans op bloedingen of infecties. Bovendien mag het PlexR apparaat alleen door speciaal opgeleide artsen/huidtherapeuten gebruikt worden.

Wij informeren u vooraf uitgebreid over de behandeling en eventuele risico’s. Ook bespreken we uw gezondheid en medicijngebruik vooraf. Heeft u een getinte huid? Dan kan het nuttig zijn een beschermende zalf te gebruiken voorafgaand aan de behandeling. Dit om hyperpigmentatie te voorkomen.

Daarnaast raden we aan enige tijd van te voren (4-6 weken) te stoppen met het gebruik van Vitamine A zuur crème.

Effectiviteit PlexR behandeling

Het effect van de PlexR behandeling is bewezen. Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk, een krimpeffect van de huid treedt op. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid.

Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een PlexR ingreep geeft ook een bio-stimulatie in de diepere huidlagen. Dit zorgt voor aanmaak van collageen en elastinevezels, wat uw huid sterker en jonger maakt.

Plexr huidveroudering effect

PlexR is voor een groot aantal huidaandoeningen en huidverouderingsverschijnselen in te zetten. Afhankelijk van de hoeveelheid overtollige huid en de diepte van rimpels zijn er één of meerdere behandelingen nodig. Bij 70% van de patiënten is 1 behandeling voldoende. De arts of consulente informeert u hier uitgebreid over.

Plexr behandeling: normaal herstel

Grote voordelen van de PlexR zijn de korte hersteltijd en het geringe aantal bijwerkingen. Uiteraard hangt het herstel ook samen met het type behandeling (oogleden, rimpeltjes), maar globaal gezien houdt normaal herstel in:

 • Lichte roodheid en/of lichte zwelling gedurende een paar dagen
 • Ontstaan van ‘crusting’, een veelvoud van miniscule korstjes. U mag ze bedekken, na ongeveer vijf tot zeven dagen verdwijnen ze.
 • De nieuwe huid is lichtroze van kleur en dient u goed te beschermen tegen Uv-straling.
 • Na ongeveer vier weken is de huid totaal vernieuwd.

PlexR behandeling: mogelijke complicaties/risico’s

Omdat deze behandeling niet invasief is (niet in de huid dringt), is de kans op complicaties minimaal. In zeldzame gevallen is de zwelling erger en duurt deze langer dan normaal. Hyperpigmentatie kan optreden na deze behandeling, volg daarom altijd de instructies van de arts op qua nazorg en bescherming.

Vragen risico’s en bijwerkingen PlexR behandeling

Heeft u vragen over de risico’s en bijwerkingen van de PlexR behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Voor een optimaal resultaat en om eventuele bijwerkingen van de PlexR te voorkomen, is enige nazorg vereist. Het is belangrijk dat u dit van tevoren goed doorleest, voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Tip nazorg PlexR behandeling

Reiniging en crème

 • Het is belangrijk dat de korstjes zo droog mogelijk gehouden worden. U mag wel douchen maar niet te lang in de stoom blijven staan onder de douche. Tevens mag u de camouflerende crème er niet af poetsen.
 • Na het douchen dept u de huid voorzichtig droog en smeert u een laagje nieuwe camouflerende crème op
 • Wanneer u veel naar buiten gaat moet u de camouflerende crème om de 4 uur opnieuw aanbrengen om pigmentproblemen te voorkomen. De crème beschermt uw huid namelijk tegen schadelijk UV-straling. Dit is ook belangrijk op dagen waarop de zon niet schijnt.
 • Krab of peuter absoluut niet aan de korstjes, deze vallen er vanzelf af na 4 tot 5 dagen
 • Nadat de korstjes eraf zijn ziet u een nieuwe huid. Deze is rozig. 
 • Gebruik de eerste 6-8 weken altijd minimaal een factor 50 beschermingsfactor op de aangedane huid om pigmentproblemen te voorkomen. Eventueel in combinatie met een camouflerende crème.
 • Bent u behandeld rondom de ogen, houd dan rekening met zwelling. U kunt de zwelling verminderen met de koelbril die u van ons meekrijgt. Dit mag meerdere malen per dag maar niet meer en langer dan 10 x 10 minuten. 
 • U krijgt van ons een spoednummer mee zodat u ons 24/7 kunt bereiken wanneer er iets is.

Voor meer informatie over de nazorg kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Behandelprijzen PlexR: 

Behandelgebied Prijs      
Ooglidlift, boven €475,00 
Ooglid, beneden €475,00
Bovenlip rimpels €400,00
Mini facelift * €800,00
Wenkbrauwlift €300,00
Neuslippenplooi €400,00
Kraaienpootjes €350,00
Frons €250,00
Overtollig huid bij de oren €400,00
Decolleté €550,00
Acne actieve €300,00
   
PlexR voor moedervlekken - littekens - pigmentvlekken - xanthelasma  
Light €125,00
Medium €195,00
Intens €250,00
   
PlexR halslift  
Kleine zone €350,00
Medium zone €500,00
Grote zone €750,00
   
PlexR voor striae / verslapte huid  
Kleine zone €350,00
Medium zone €550,00
Grote zone €800,00

 

* dit is een vanaf-prijs, prijs is afhankelijk van het gewenste gebied.

 

Exacte prijzen en combinatieprijzen zijn op aanvraag en in overleg met onze artsen.

 

PlexR behandeling: wat is het?

De PlexR behandeling behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Deze behandeling, voluit PlexR Soft Surgery genoemd, is ontwikkeld in Italië en nu ook beschikbaar in Nederland. Onze cosmetisch huisarts is speciaal getraind voor het gebruik van het innovatieve PlexR-apparaat. Ons apparaat is voorzien van de allernieuwste, verbeterde technologie. Hiermee bieden we u één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet-invasieve medische/cosmetische behandelingen. Het is een apparaat dat werkt op basis van plasma, dit zijn gasmoleculen die geïoniseerd zijn. Dit betekent dat de moleculen geladen zijn. Op dit moment is PlexR het enige apparaat dat op basis van echte plasma werkt.

Wat betekent dit voor u? Een laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken. En dat zonder bloed, snijden, injecties of hechtingen. De bovenste huidlaag verdampt als het ware plaatselijk, waardoor er een krimpeffect optreedt. Resultaat: een strakkere, jongere huid.

Gratis consult aanvragen

PlexR ooglidcorrectie zonder snijden

PlexR behandeling: voor wie?

PlexR is erg doeltreffend bij allerlei indicaties, soms als op zichzelf staande behandeling en soms als aanvulling. Het apparaat raakt de huid wel, maar dringt er niet doorheen. Dit maakt de behandeling laagdrempelig vergeleken met bijvoorbeeld fillers of chirurgie.

Momenteel zetten wij hiervoor PlexR in:

 • Bovenoogleden liften, als alternatief voor de chirurgische ooglidcorrectie.PlexR is vooral een goede manier om een frissere blik te verkrijgen, wanneer sprake is van een klein huidoverschot. Het is iets voor u als snijden nog een brug te ver is. Wij adviseren u hierover in een persoonlijk gesprek.
 • Onderoogleden verstrakken/wallen aanpakken, als alternatief voor een operatie. PlexR is een veel minder ingrijpende en minder pijnlijke oplossing.
 • Rokerslijntjes verminderen, als alternatief voor fillers. Eventueel combineren we PlexR met botox voor een optimaal resultaat.
 • Overige probleemgebieden in het gezicht, denk hierbij aan behandelen van zogenaamde hamsterwangen, verstrakken van fijne lijntjes op de wangen en we pakken kraaienpootjes of de fronsrimpel aan. Ook de hals is goed te behandelen.
 • Mini facelift of wenkbrauwlift, dit alles zonder snijden of injectties. Het resultaat is goed zichtbaar.
 • Verwijderen van pigmentplekken is laagdrempelig en veilig met de PlexR. 

Indien de arts vaststelt dat PlexR in uw situatie een goed resultaat biedt, is het een ideaal alternatief voor andere behandelingen.

PlexR is een goed alternatief indien u:

 • Op ziet tegen een chirurgische ooglidcorrectie, hechtingen, littekens en de prijs van bijvoorbeeld een onderooglidcorrectie. En als daarnaast het huidoverschot hiervoor te klein is.
 • Geen injectables wilt gebruiken tegen uw rimpels of bang bent voor naalden.

Uiteraard beoordeelt de arts of u in aanmerking komt voor de PlexR behandeling. Het is zoals gezegd vooral zinvol bij een klein huidoverschot. PlexR zorgt voor een natuurlijk ogende verjonging en een instant frissere blik.

PlexR behandeling: de voordelen

Huisartskliniek kiest voor de innovatieve behandeling met het PlexR apparaat, vanwege een aantal voordelen die het biedt. De resultaten zijn veelbelovend.

De belangrijkste voordelen van PlexR Soft Surgery voor u:

 • Geen injecties of snijwerk
  De levende laag van de huid wordt niet geraakt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade.
 • Betaalbaar
  De PlexR behandeling is goed betaalbaar en vaak goedkoper dan invasieve ingrepen, zoals en onderooglidcorrectie.
 • Geen littekens
  PlexR verstrakt de huid zonder dat er littekens ontstaan.
 • Chirurgisch resultaat
  Resultaten van PlexR zijn vergelijkbaar met die van invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale risico’s en een kortere hersteltijd.
 • Alle huidtypen
  De PlexR behandeling is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.
 • Korte hersteltijd
  De hersteltijd is afhankelijk van de grootte van het huidoppervlak en persoonlijke gevoeligheid.Plexr rokerslijntjes resultaat

PlexR: behandeling bij Huisartskliniek

Bij Huisartskliniek bent u altijd van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit gesprek is altijd geheel kosteloos, de arts of consulente bekijkt uw huid en bepaalt met u welke behandeling de beste oplossing voor u is. Valt de keuze op onze PlexR behandeling? Dan maken we een afspraak voor de behandeling.

Hoe ziet de behandeling er uit:

 • De arts/consulente reinigt uw huid en brengt alvast de verdovende crème op de behandelplek(ken) aan. Dit om te zorgen dat de behandeling goed draaglijk is.
 • Na het inwerken van de crème (20 á 30 minuten) start de behandeling. Uw gezondheid wordt nogmaals kort doorgenomen en de arts begint met de behandeling.
 • Met een van de onderdelen van het PlexR apparaat (zien eruit als ‘soldeerboutjes’) behandelt hij/zij de huid. Hierbij wordt uw huid licht geraakt. De PlexR impulsen zijn niet volledig pijnloos, maar de behandeling is zeker draaglijk.
 • Afhankelijk van de huidconditie, omvang en aard van de klacht, duurt de behandeling gemiddeld tussen de 10 en 30 minuten.
 • De arts desinfecteert de huid nogmaals en vervolgens dekt hem ad met een beschermende foundation. U mag direct weer naar huis.
 • Er komen  kleine “korstjes” op de huid. Deze vallen er tussen de 4 en 10 dagen vanzelf af.
 • U krijgt van ons een verkoelende gel mee en een tube Calendulacrème. Om de roodheid van de vernieuwde huid te camoufleren en de huid te beschermen tegen de zon, adviseren wij een camouflerende crème op basis van mineralen. met in ieder geval een beschermingsfactor 30.

Indien nodig komt u nog terug voor een vervolgbehandeling. Bij ongeveer 70% van de patiënten is 1 behandeling voldoende. Uw arts kan u hierin van tevoren adviseren. Voor vragen na de behandeling mag u uiteraard contact met ons opnemen.

Behandelzones
 • Speciaal opgeleide huisartsen
 • Veilig en vertrouwd
 • Eerlijke prijzen
 • Gratis persoonlijk adviesgesprek
 • Een locatie in uw regio

Huisartskliniek beoordelingen

8 ,9
2227 Beoordelingen
Huisartskliniek op Klanten vertellen
Lees ervaringen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK