Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1869 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen - een stralende huid

Rimpels verwijderen kan op verschillende manieren. Huisartskliniek werkt met zowel btx als fillers. Afhankelijk van de plaats in het gezicht en het type rimpel zet de arts één of beide middelen in. Ook bieden we meerdere behandelingen als lipofilling en een draadlift behandeling om rimpels en huidverslapping te bestrijden. Bekijk alvast welke artsen de behandeling tegen rimpels bieden.

Vaak is de ideale behandeling voor het verwijderen van bepaalde rimpels een combinatie van btx en fillers. Btx gebruikt de arts om de spieractiviteit tijdelijk te verslappen. Een filler wordt ingezet om de rimpel op te vullen. Immers, een rimpel is een litteken. Daarom is voorkomen ook altijd beter dan genezen. Onze artsen kunnen u hierbij adviseren. Wij gebruiken meestal hyaluronzuur injecties als filler, in sommige gevallen Radiesse. Beide zijn tijdelijke fillers en volkomen veilig bevonden.

In de afbeelding hieronder ziet u de verschillende behandelzones.

Behandelzones

Lees meer over behandelzones en de mogelijke behandelingen. En is het mogelijk om rimpels te voorkomen?

Wanneer u niet weet welke rimpelbehandeling bij u past, kunt u gratis een adviesgesprek aanvragen voor 'rimpels verwijderen'.

Rimpels: veiligheid en effectiviteit

Wilt u uw rimpels laten behandelen met btx of een filler? Dan bent u bij Huisartskliniek aan het juiste adres. Wij werken samen met huisartsen uit heel Nederland die zich gespecialiseerd hebben in cosmetische behandelingen. De behandeling om rimpels te vervagen of te laten verdwijnen wordt zeer regelmatig door hen uitgevoerd. Onze artsen kunnen u dan ook alles vertellen over de veiligheid en effectiviteit van deze behandeling.

De werkwijze van Huisartskliniek

Voordat u daadwerkelijk een behandeling kunt ondergaan tegen rimpels bij Huisartskliniek vindt er eerst een adviesgesprek plaats. Deze afspraak is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het consult krijgt u alle informatie over de behandeling die u wenst. Huisartskliniek garandeert u dat de behandeling tegen rimpels veilig gebeurt. Onze praktijkruimtes zijn schoon, de injectienaalden steriel en het advies dat u van onze artsen krijgt is bovendien altijd eerlijk.

De effectiviteit van een behandeling met btx

Laat u uw rimpels behandelen met btx? Dan is het goed om te weten dat u het maximale effectiviteit binnen twee weken ziet. Een rimpelbehandeling met btx is niet permanent. Hoe vaker u de behandeling herhaalt, hoe langer het effect van btx zichtbaar is. De meeste mensen komen na vier maanden terug voor een herhaalbehandeling. Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden over btx behandelingen.

De effectiviteit van een behandeling met fillers

Naast btx kunt u uw rimpels ook laten behandelen met een filler. Een filler bestaat meestal uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de productie van elastine en collageen stimuleert. De effectiviteit van een behandeling met een filler is meteen te zien. Wel kan er sprake zijn van een lichte zwelling, maar die verdwijnt vaak binnen een dag. Ook en rimpelbehandeling met een filler is niet permanent, maar het effect blijft wel langer zichtbaar. Gemiddeld is dit tussen de negen en twaalf maanden. Na die tijd kunt u de rimpelbehandeling opnieuw laten doen. Bekijk de meest gestelde vragen én antwoorden over filler behandelingen.

Vragen over effectiviteit en veiligheid

Heeft u vragen over de effectiviteit of veiligheid van de rimpelbehandelingen die Huisartskliniek aanbiedt? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om meteen een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze artsen nemen de tijd om al uw vragen over de effectiviteit en veiligheid van een rimpelbehandeling te beantwoorden.

Zowel btx als fillers zijn veel gebruikte en zeer veilige middelen om rimpels te verwijderen en worden ook wel injectables genoemd. Meer informatie? Lees alles over veiligheid van rimpels verwijderen.

Rimpels: Risico’s en bijwerkingen

Bent u op zoek naar meer informatie over rimpelbehandelingen? Twijfelt u of u iets aan uw rimpels wilt doen of heeft u de knoop al doorgehakt en bent u ‘alleen’ nog maar op zoek naar een geschikte kliniek. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u volledig op de hoogte wilt zijn van alle belangrijke informatie op het gebied van rimpelbehandelingen. De risico’s en bijwerkingen horen daar natuurlijk bij. Op deze pagina proberen wij de belangrijkste risico’s en bijwerkingen weer te geven. Omdat u uw rimpels met zowel btx als fillers kunt laten behandelen, onderscheiden wij de twee behandelingen:

Bijwerkingen en risico’s btx

Als u een behandeling met btx heeft ondergaan, dan kunt u vlak daarna wat last krijgen van lichte roodheid, een kleine bloeduitstorting of een lichte zwelling op de plaats waar de btx is geïnjecteerd. Dit verdwijnt vaak snel. Ook bestaat de kans dat u last krijgt van griepsymptomen. Denk hierbij een hoofdpijn, moeheid, koorts en duizeligheid. Een hangend ooglid is een bijwerking die zeer zelden voorkomt.

Bijwerkingen en risico’s fillers

Net zoals bij btx kan uw huid na de behandeling met een filler plaatselijk wat zwellen. Ook kan er sprake zijn van lichte roodheid, kleine bloedingen of blauwe plekken.

Goed advies voor uw behandeling met fillers

Huisartskliniek vindt het uiterst belangrijk dat u voor uw behandeling goed geïnformeerd wordt. Daarom vindt er bij ons altijd een consult plaats voordat u daadwerkelijk een behandeling kunt ondergaan. Tijdens dit gesprek kunt u uw vragen stellen, maar ook aangeven wat uw wensen zijn. Onze arts geeft u vervolgens een persoonlijk advies. Het is belangrijk om altijd eerlijk te zijn tijdens deze afspraak. Heeft u bepaalde gezondheidsproblemen, gebruikt u medicijnen of vermoedt u dat u ergens allergisch voor bent? Spreek het altijd uit.

Vragen risico’s en bijwerkingen

Heeft u vragen over de risico’s en bijwerkingen van onze behandelingen tegen rimpels? Maak dan direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult. Lees hier meer over btx behandelingen.

Rimpels: nazorg

Als u een behandeling heeft ondergaan om uw rimpels te verminderen, dan mag u vaak meteen naar huis. Om de genezing van de behandeling (het is en blijft natuurlijk wel een cosmetische ingreep) te bevorderen, is het uiterst belangrijk om het advies van uw behandeld arts op te volgen. Daarnaast geeft Huisartskliniek u graag enkele ‘algemene’ tips.

Nazorg tip 1: buig niet te veel

Huisartskliniek adviseert u om de eerste vier uur na de rimpelbehandeling rechtop te blijven zitten of te staan. Buig niet te veel.

Nazorg tip 2: voorkom extreme gezichtsuitdrukkingen

Hard lachen, uiterst verbaasd kijken of geforceerd fronsen? Probeer dit soort extreme gezichtsuitdrukkingen de eerste twaalf uur na de behandeling tegen rimpels te vermijden.

Nazorg tip 3: laat alcoholische drankjes even staan

Drink de eerste twaalf uur na de behandeling geen alcohol.

Nazorg tip 4: tijdelijk geen make-up

Huisartskliniek adviseert u om de eerste twaalf uur na de rimpelbehandeling geen make-up te dragen.

Nazorg tip 5: niet te hard wrijven of masseren

Gedurende de eerste twee dagen na de rimpelbehandeling is het belangrijk dat u het behandelde gebied niet overbelast door te wrijven of masseren. Na het wassen of douchen kunt u uw huid voorzichtig droog deppen.

Nazorg tip 6: vermijd fel zonlicht

Fel zonlicht? Probeer dit de eerste twee weken te vermijden. U moet hier natuurlijk vooral op letten als u een rimpelbehandeling ondergaat in de zomerperiode.

Nazorg tip 7: even geen sauna

Gaat u graag naar de sauna? Als u een rimpelbehandeling heeft gehad, kunt u uw bezoek de eerste twee weken beter uitstellen.

Nazorg tip 8: laat de huid tot rust komen

De eerste twee weken raden wij gezichtsbehandeling af. Laat de huid even tot rust komen als u een btx of filler behandeling heeft gehad.

Contact nazorg

Heeft u vragen nadat u uw rimpels heeft laten verwijderen? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? Neem dan contact op met Huisartskliniek.

Rimpels verwijderen: prijzen

Als u uw rimpels wilt laten behandelen, kan dat op verschillende manieren gedaan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een behandeling met btx of een filler, maar ook een combinatie van btx en fillers is een mogelijkheid. Het hangt af van het type rimpels dat u heeft, de arts zal dit met u bespreken. Huisartskliniek zet de prijzen graag voor u op een rij.

Btx prijzen

De botox prijzen bij Huisartskliniek

 • €65,00      ½ zone
 • €95,00    per zone
 • €190,00   2 zones
 • €285,00   3 zones

Prijzen fillers

De prijzen van fillers verschillen per merk. Huisartskliniek werkt uitsluitend met fillers van de allerbeste kwaliteit. Hoeveel ml/cc filler u nodig heeft, wordt tijdens het consult dat u met onze arts heeft besproken.

De prijzen van Stylage:

Stylage M: €275,- per 1 ml.
Stylage L: €285,- per 1 ml.
Stylage Lipp/S: €300,- per 0,8 ml.
Stylage XL €325,-: per 1 ml.
Stylage Hydromax: €230,- per 1 ml.

De prijzen van Classic / Restylane

Emervel Classic / Restylane:  €350 per 1 ml.
Emervel Deep / Restylane P: €395 per 1 ml.
Emervel Lips / Restylane lipp:  €375 per 1 ml.

De prijzen van Radiesse

Radiesse 0,8 cc:     €295,-

Radiesse 1,5 cc:    €395,-

Radiesse 3.0 cc:     €695,-

Contact Huisartskliniek

Voordat u daadwerkelijk een behandeling bij Huisartskliniek kunt ondergaan, vindt er eerst een adviesgesprek plaats. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. U bepaalt zelf met welke arts en in welke regio u een afspraak wilt maken. Tijdens het consult kunt u aangeven wat uw wensen zijn zodat onze arts u kant vertellen of u het beste voor btx of een filler kunt gaan. U kunt meteen een afspraak maken.

Rimpels verwijderen?

Behandelzones

 • Speciaal opgeleide huisartsen
 • Veilig en vertrouwd
 • Eerlijke prijzen
 • Gratis persoonlijk adviesgesprek
 • Een locatie in uw regio

Huisartskliniek beoordelingen

8 ,8
1869 Beoordelingen
Huisartskliniek op Klanten vertellen
Lees ervaringen

Wij zijn beoordeeld op

 • 8 ,8
  Goede voorlichting
 • 8 ,9
  Persoonlijke benadering
 • 8 ,9
  Totale beoordeling
 • 8 ,9
  Advies en behandeling
 • 8 ,8
  Prijs en kwaliteit

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK