Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1423 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
7,0

Vestiging: Huisartskliniek Hoofddorp

zondag 19 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Botox in voorhoofd en kaken laten zetten ivm hoofdpijn klachten, helaas is de hoofdpijn binnen een 6 weken weer terug gekomen
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 6,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Harlingen

zaterdag 18 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Duidelijke uitleg. Direct behandeld. Goede nazorg. Prima resultaat!
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Gouda

donderdag 16 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Gouda

donderdag 16 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik heb advies gekregen over een ooglidcorrectie,heb dit nog niet laten uit voeren.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Groningen

donderdag 16 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Harlingen

donderdag 16 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Uitleg was geweldig, tijdens de operatie werd elke handeling benoemd. Gaf veel rust.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Gouda

woensdag 15 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Is het wellicht mogelijk om de patient iets te drinken aan te bieden, want je bent toch een tijd onderweg. Ik kwam uit Leiderdorp, hetgeen ook nog de nodige reistijd kost.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Gouda

woensdag 15 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik voelde me er erg op mijn gemak.
Dr.van Amsterdam en haar assistente waren heel lief voor me en ik voelde me echt begrepen.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 15 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Stoel te hoog
Airco kan het niet aan
  • Goede voorlichting 7,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
7,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

dinsdag 14 augustus 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 7,0
  • Advies en behandeling n.v.t.
  • Prijs en kwaliteit 7,0
Meer beoordelingen laden

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK