Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1476 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Hoofddorp

zaterdag 20 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik heb het als bijzonder prettig ervaren en na de behandeling is het mij 100% meegevallen en liep het genezingsproces precies zoals mij verteld was.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Zaandam (dr. v. Loenen)

dinsdag 16 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Prima kliniek, er werd goed geluisterd. Ik zou alleen na het maken van de afspraak voor de behandeling nog een soort van bevestiging willen. Zo van, Uw afspraak is op datum, u mag van te voren eten maar geen make up op, dat soort dingen. Tussen de eerste afspraak en de daadwerkelijke ingreep zat, in mijn geval, wat tijd, vandaar. Verder zou ik het prettig vinden dat als er geen wachttijd is, zoals aangegeven ind e wachtkamer, dat ik dan ook op tijd geholpen wordt. Beide keren toch 10 min extra zitten wachten.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Harlingen

maandag 15 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Aardige huisarts die ooglidcorrectie erbij doet. Hij heeft heel goede uitleg gegeven. Ik ben er nog niet helemaal aan toe dat ik werkelijk de stap neem om correctie te laten uitvoeren maar als ik wel zover ben kom ik zeker terug.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Schijndel

dinsdag 9 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan hele duidelijke uitleg zodat je goede keuze kunt maken wat je wel of niet doet.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Harlingen

maandag 8 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 7 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

zondag 7 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Tweede behandeling filler was een prettiger benadering. Er was meer rust. Hoewel ik bij de eerste behandeling de techniek fijner vond en waren de ogen niet blauw. Bij de eerste behandeling was dit totaal niet. Dat was ook wel weer prettig.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Hoofddorp

zondag 7 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Je ziet het,allemaal negens dus dat zegt genoeg we hebben zelfs tijdens de behandeling erg gelachen dus de sfeer is ook zeer goed!! Beveel ze bij iedereen aan.
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Drachten

woensdag 3 oktober 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Degelijk, persoonlijk en betrouwbaar met een heel mooi resultaat!
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Drachten

vrijdag 28 september 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Ben vandaag geweest en ben nu al zeer tevreden..het is mij erg meegevallen in het geheel.alleen de verdoving was effe nijdig.....maar ben super tevreden dat ik dit heb gedaan.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
Meer beoordelingen laden

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK