Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1705 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 18 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
7,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 18 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Had een beetje het idee dat de pigmentvlekken niet zoveel voorstellen. Verhaal, je wordt ouder enz. Dat snap ik wel. Ben masseuse en werk met mijn handen. Voor mij dus belangrijk!
Over het resultaat ben ik erg tevreden!
  • Goede voorlichting 7,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 6,0
  • Prijs en kwaliteit 7,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Zaandam (dr. v. Loenen)

maandag 18 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Heerhugowaard

zondag 17 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Vond gewoon iets te prijzig
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 6,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Gouda

zaterdag 16 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Prima geholpen en persoonlijke benadering
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Zaandam (dr. v. Loenen)

zaterdag 16 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Zeer tevreden
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Rotterdam

zaterdag 16 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Hoe makkelijk kan het zijn! Een kleine ingreep bij en door een kundige huisarts.
Hier zit een tevreden klant!
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Garderen

zaterdag 16 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Den Helder

zaterdag 16 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik heb een ooglidcorrectie laten doen,en ben er nog steeds blij mee, werd goed op m'n gemak gesteld, en het was zo klaar, leuke assistent en arts. Top..
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Harlingen

zaterdag 16 februari 2019

Ik beveel Huisartskliniek aan Voor de behandeling een duidelijk intake gesprek gehad, voor de ingreep(ooglidcorrectie) nogmaals duidelijk geïnformeerd. Tijdens de ingreep was er veel uitleg en werd stap voor stap uitgelegd wat er vervolgens ging gebeuren. Ik werd gerust gesteld en regelmatig gevraagd hoe het met mij ging. De dag erna werd ik door de arts gebeld met de vraag hoe het was en of ik nog vragen had. Al met al ben ik zeer tevreden.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
Meer beoordelingen laden

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK