Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1562 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

dinsdag 11 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan In september maakte ik een afspraak bij de huisartskliniek vanwege een gedeeltelijk uitgescheurd oorbel gaatje.
Ik kon snel terecht voor een gesprek.
De huisartskliniek is sfeervol ingericht waardoor ik mij hier op mijn gemak voelde.
De persoonlijke benadering zorgt voor een prettige sfeer. In het adviesgesprek werd duidelijke informatie over de behandeling gegeven. Hierbij werden de opties en mogelijke risico’s duidelijk besproken. Na afloop van het gesprek kreeg ik een folder mee waarin de gegeven informatie stond, zodat ik dit thuis in alle rust nog eens door kon lezen.
De oorlelcorrectie zelf was pijnloos en duurde kort. De arts was vriendelijk en deskundig.
Ook in de dagen na de ingreep heb ik vrijwel geen pijn gehad en kon ik gewoon direct weer aan het werk.
Al met al is de ingreep mij erg meegevallen en heb ik de behandeling bij de huisartskliniek als zeer prettig ervaren.
Ik beveel de huisartskliniek dan ook zeker bij anderen aan.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Gouda

maandag 10 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Op de informatieafspraak werd ik goed voorgelicht en er werd veel aandacht besteed en op mijn gemak gesteld.
Ook tijdens de behandeling werd ik op mijn gemak gesteld, het voelde erg goed.
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 7,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Hoofddorp

donderdag 6 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 5 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Vandaag onderooglid correctie laten doen. Achteraf heel erg mee gevallen. Prima service en persoonlijke benadering. Een echte aanrader.
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

woensdag 5 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Kloosterhaar

woensdag 5 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Westervoort

maandag 3 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Prima geholpen.. goede nazorg en vriendelijke sfeer
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 8,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
9,0

Vestiging: Huisartskliniek Malden

maandag 3 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Fantastische voorbereiding en uitvoering van de ingreep. Zelfs nazorg op zondag gehad!
  • Goede voorlichting 9,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 9,0
  • Prijs en kwaliteit 9,0
8,0

Vestiging: Huisartskliniek Hoofddorp

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan *Fijne lokatie, voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
*Stabiliteit personeel
*eerlijk advies
  • Goede voorlichting 8,0
  • Persoonlijke benadering 9,0
  • Advies en behandeling 8,0
  • Prijs en kwaliteit 8,0
10,0

Vestiging: Huisartskliniek Zwolle

zaterdag 1 december 2018

Ik beveel Huisartskliniek aan Ik vond het erg fijn zoals dokter De Jong alles uitlegde en mij geruststellende.
De eerste keer duidelijk besproken hoe of wat er zou gebeuren.
Ik ben, op zijn zachtst gezegd, niet zo happig op spuitjes maar dokter De Jong kreeg mij rustig.
Behandeling viel erg mee en ik had geen zwellingen oid.
Voor herhaling vatbaar!!!
Zeer klantvriendelijk en prijsvriendelijk!!
  • Goede voorlichting 10,0
  • Persoonlijke benadering 10,0
  • Advies en behandeling 10,0
  • Prijs en kwaliteit 10,0
Meer beoordelingen laden

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK