Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
  • Speciaal opgeleide huisartsen
  • Veilig en vertrouwd
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  • Een locatie in uw regio

Welkom bij Huisartskliniek

Onze huisartsen hebben zich gespecialiseerd tot cosmetisch arts. Voor cosmetische en chirurgische behandelingen kunt u nu dus gewoon bij de huisarts terecht. Veilig, laag- drempelig en dicht bij huis. Zo bent u zeker van een kwalitatieve behandeling en geniet u van de kwaliteit die u van een huisarts gewend bent. Zo profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk geprijsde behandeling, maar ook van het gemak van een huisarts.

Gratis consult aanvragen Bekijk de behandelingen

Huisartskliniek behandelzones

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Reviews van alle cosmetische ingrepen

Onze kliniek krijgt een 9.2!

op ietsmooier.nl

06 april 2017

Vermoeide blik? Combinatiebehandeling voor de ogen

blog door dr. Adamo van Huisartskliniek

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Dit maakt het extra vervelend als u een vermoeide blik heeft, terwijl u topfit bent. Dan vertelt uw gezicht een heel ander verhaal, dan hoe u zich voelt.

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om dit probleem aan te pakken. Hoe kunt u deze behandelingen combineren? Dat legt Natale Adamo, medisch directeur en cosmetisch huisarts van Huisartskliniek, u graag uit.

Lees verder
21 maart 2017

Hangende oogleden: chirurgische ooglidcorrectie of PlexR?

blog door Judith van Huisartskliniek

Wilt u iets aan uw hangende oogleden laten doen en uw frisse blik terug krijgen? Dan biedt Huisartskliniek u twee goede opties. Allereerst kunt u een chirurgische (boven)ooglidcorrectie laten uitvoeren. Daarnaast bieden wij de PlexR behandeling om de huid van de bovenoogleden te verstrakken. We zetten alvast de voor- en nadelen van de ooglidcorrectie en PlexR behandeling op een rijtje. Lees nu verder voor een duidelijk overzicht.

Lees verder
23 februari 2017

Fillers: alles wat u altijd al wilde weten

blog door Judith van Huisartskliniek

In de praktijk krijg ik vaak de te maken met vooroordelen over fillers,met vragen over de veiligheid ervan en wat het nu eigenlijk precies is, hyaluronzuur. Dat leg ik natuurljk met alle liefde uit aan onze cliënten, maar hoe leuk is het om het deze keer aan iemand te vragen die er veel meer verstand van heeft? Daarom nam ik een interview af bij het hoofd R&D van Vivacy, de makers van Stylage.

Ook nieuwsgierig naar alle antwoorden over fillers? Lees dan nu het interview dat ik afnam bij Vivacy.

Lees verder