Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
  • Speciaal opgeleide huisartsen
  • Veilig en vertrouwd
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  • Een locatie in uw regio

Welkom bij Huisartskliniek

Onze huisartsen hebben zich gespecialiseerd tot cosmetisch arts. Voor cosmetische en chirurgische behandelingen kunt u nu dus gewoon bij de huisarts terecht. Veilig, laag- drempelig en dicht bij huis. Zo bent u zeker van een kwalitatieve behandeling en geniet u van de kwaliteit die u van een huisarts gewend bent. Zo profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk geprijsde behandeling, maar ook van het gemak van een huisarts.

Gratis consult aanvragen Bekijk de behandelingen

Huisartskliniek behandelzones

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Reviews van alle cosmetische ingrepen

Onze kliniek krijgt een 9.2!

op ietsmooier.nl

20 juli 2016

Botox en fillers: nog steeds taboe?

blog door Sasja Gerritsen

Dat vrijwel elke BN’er en Hollywoodster tegenwoordig injectables gebruikt weten we inmiddels wel. Maar dat ook de buurvrouw, de kapper, de juffrouw op school en zelfs je schoonzus met regelmatig de ‘spuit’ ziet om er jonger en frisser uit te zien is ons niet altijd bekend.

Lees verder
21 april 2016

5 doorslaggevende redenen om uw huid tegen Uv-straling te beschermen

blog door Judith van Huisartskliniek

Bruin worden is leuk, maar schade door Uv-straling wil natuurlijk niemand. Zoekt u nog redenen om u echt dagelijks tegen de zon te beschermen?

Lees verder
31 maart 2016

Waarom een gevoelige huid eigenlijk gewoon beschadigd is

blog door Judith van Huisartskliniek

We horen het overal om ons heen en misschien heeft u het ook: een gevoelige huid. Lees nu waarom een gevoelige huid eigenlijk gewoon beschadigd is. En hoe u er dus gelukkig ook weer van af kunt komen.

Lees verder