Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
  • Speciaal opgeleide huisartsen
  • Veilig en vertrouwd
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  • Een locatie in uw regio

Welkom bij Huisartskliniek

Onze huisartsen hebben zich gespecialiseerd tot cosmetisch arts. Voor cosmetische en chirurgische behandelingen kunt u nu dus gewoon bij de huisarts terecht. Veilig, laag- drempelig en dicht bij huis. Zo bent u zeker van een kwalitatieve behandeling en geniet u van de kwaliteit die u van een huisarts gewend bent. Zo profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk geprijsde behandeling, maar ook van het gemak van een huisarts.

Gratis consult aanvragen Bekijk de behandelingen

Huisartskliniek behandelzones

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Reviews van alle cosmetische ingrepen

Onze kliniek krijgt een 9.2!

op ietsmooier.nl

23 februari 2017

Fillers: alles wat u altijd al wilde weten

blog door Judith van Huisartskliniek

In de praktijk krijg ik vaak te maken met vooroordelen over fillers, vragen over de veiligheid ervan en over wat hyaluronzuur nu eigenlijk precies is. Dat leg ik natuurlijk graag zelf uit aan u tijdens een intakegesprek. Maar hoe leuk is het om het deze keer aan iemand te vragen die er veel meer verstand van heeft? Ik stelde alle vragen die ook u misschien heeft over fillers aan het hoofd R&D van Vivacy, de makers van Stylage.

Ook nieuwsgierig naar alle antwoorden over fillers? Lees dan nu het interview dat Judith afnam.

Lees verder
23 januari 2017

Waarom rosacea u niet langer onzeker hoeft te maken

blog door Judith van Huisartskliniek

U loopt altijd rond met vlammend rode wangen. Een branderige huid. Met als klap op de vuurpijl ontstekingen en puistjes. Of nog erger: met een echte paarsrode ‘drankneus’. Waarschijnlijk voelt u zich hierdoor onzeker, nieuwe mensen aanspreken doet u niet graag. Stress of blozen maakt het nog erger en roder. En dit is dan weer onvermijdelijk, want de opmerkingen zijn niet van de lucht: ‘Heb je het warm?’, ‘Bloos je?’, ‘Heb je te veel drank gehad’?.

Herkenbaar? Lees dan vooral verder over de aandoening rosacea en hoe dit niet langer uw leven hoeft te beheersen.

Lees verder
28 november 2016

Onze test: 20 jaar jonger dankzij anti-aging chocola?

blog door Carina Bierens-Merkenstein

Ik ben inmiddels zo'n 35 kilo kwijt, maar zie er helaas 10 jaar ouder uit. Esthecoc belooft dat je huid wel 20 jaar jonger kan lijken door een dagelijkse portie van deze chocolade. Nou, dat wil ik best gaan uittesten. Elke dag verplicht 7,5 gram chocolade eten. Ach, alles voor de wetenschap toch?

Lees verder