Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
  • Speciaal opgeleide huisartsen
  • Veilig en vertrouwd
  • Eerlijke prijzen
  • Gratis persoonlijk adviesgesprek
  • Een locatie in uw regio

Welkom bij Huisartskliniek

Onze huisartsen hebben zich gespecialiseerd tot cosmetisch arts. Voor cosmetische en chirurgische behandelingen kunt u nu dus gewoon bij de huisarts terecht. Veilig, laag- drempelig en dicht bij huis. Zo bent u zeker van een kwalitatieve behandeling en geniet u van de kwaliteit die u van een huisarts gewend bent. Zo profiteert u niet alleen van een aantrekkelijk geprijsde behandeling, maar ook van het gemak van een huisarts.

Gratis consult aanvragen Bekijk de behandelingen

Huisartskliniek behandelzones

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Reviews van alle cosmetische ingrepen

Onze kliniek krijgt een 9.2!

op ietsmooier.nl

16 oktober 2017

3 nieuwe huidbehandelingen

blog door Huidtherapeute Nikki

Bij Huisartskliniek staan de klachten en de wensen van onze cliënten centraal. Vanuit onze visie dat iedereen recht heeft op passende zorg, proberen wij ons behandelaanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de complicaties die we in onze kliniek voorbij zien komen. Zo hebben we ons de afgelopen maanden verdiept in wat de markt te bieden heeft, hebben we trainingen bijgewoond en uiteindelijk – weloverwogen – een drietal nieuwe en innovatieve behandelingen toegevoegd waarbij ook gedacht is aan jeugdige huidproblemen en verschillende huidskleuren. Passende zorg, daar gaan wij voor. 

Lees verder
21 september 2017

Jukbeencorrectie

blog door Judith Eggersman

Wanneer kies je voor een cosmetische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we de jukbeencorrectie.  

Lees verder
18 september 2017

Neuscorrectie zonder operatie

blog door Judith Eggersman

Wanneer kies je voor een cosmetische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we de neuscorrectie zonder operatie. 

Lees verder