Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1529 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Blog

11 oktober 2018

Hoe veilig zijn fillers?

blog door

28 september j.l. zond RTL nieuws een item uit over fillers met de titel:
Alarm over risico’s ‘mooimakende’ fillers. Een item dat waarschuwt over de onbekendheid van de langetermijneffecten van tijdelijke fillers. 
Hoe maak je als consument een gezonde en weloverwogen keuze? Wij helpen je op weg.

Lees verder
05 oktober 2018

Roken en de nadelige effecten voor de huid

blog door

Om een gezonde, stralende huid te behouden zijn zuurstof en belangrijke voedingsstoffen nodig. Nicotine en bepaalde giftige stoffen in tabaksrook vernauwen de bloedvaten in de huid met als gevolg een vermindering van bloedtoevoer. Dit is slecht één van de vele gevolgen van roken. 

Lees verder
08 februari 2018

Medik8 recensie

blog door Nikki | client

Wij delen graag de ervaringen van onze cliënten. Echte mensen die misschien net als jij bekend zijn met fysieke klachten of onzekerheden. Die om deze redenen gekozen hebben voor een therapeutische -, cosmetische - of chirurgische behandeling. Deze ervaringen bieden inzichten in de behandeling, de verwachtingen, het proces en het resultaat. Deze keer het verhaal van Nikki, 29 die zes weken geleden gestart is met de Age Renew Kit van Medik8.

Lees verder
08 februari 2018

Chemische Peelings

blog door Huidtherapeute Nikki

Huisartskliniek Westervoort biedt verschillende chemische peelings voor meerdere indicaties. Maar hoe wordt de keuze gemaakt welke peeling het meest geschikt is voor u? Huidtherapeute Nikki van hoofdlocatie Westervoort legt u graag uit welke peelings er zijn en bij welke huidproblemen ze ingezet kunnen worden. 

Lees verder
25 januari 2018

Lipofilling

blog door Judith Eggersman

Wanneer kies je voor een cosmetische - of chirurgische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische - of chirurgische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we Lipofilling.

Lees verder
15 januari 2018

MENTAL & PHYSICAL HEALTH | BLOG

blog door GASTBLOGGER

Rianne van Tuijl is psycholoog, coach en trainer en schrijft blogs voor haar website Mental and Physical Health. Haar slogan is: “Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden in mijn aanpak dan ook in samenhang met elkaar behandeld.” Deze visie past ze toe in haar werkwijze en zien we terug in haar blogs. Lees haar tweede bijdrage:  7 waardevolle tips om happy de winter door te komen. Enjoy!

Lees verder
19 december 2017

Recensie ThermaVein

blog door Catalijn Willemsen

Wij delen graag de ervaringen van onze cliënten. Echte mensen die misschien net als jij bekend zijn met fysieke klachten of onzekerheden. Die om deze redenen gekozen hebben voor een cosmetische behandeling. Deze ervaringen bieden inzichten in de behandeling, de verwachtingen, het proces en het resultaat. Deze keer het verhaal van actrice Catalijn Willemsen, die zeer recentelijk de innovatieve ThermaVein behandeling tegen rode adertjes heeft ondergaan.

Lees verder
16 december 2017

Mental & Physical Health | Gastblog

blog door Rianne | psycholoog, coach, trainer

GASTBLOGGER | MENTAL & PHYSICAL HEALTH

Rianne van Tuijl is psycholoog, coach en trainer en schrijft blogs voor haar website Mental and Physical Health. Haar slogan is: “Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en worden in mijn aanpak dan ook in samenhang met elkaar behandeld.” Deze visie past ze toe in haar werkwijze en zien we terug in haar blogs. Lees haar eerste bijdrage:  Tijd voor een psycholoog of heb je een winterdip? Dit effect heeft winter op lichaam en geest. Enjoy!

Lees verder
05 december 2017

Stress | 11 tips

blog door

Hoe vaak herken jij stress? Wist je dat stress directe en indirecte gezondheidsrisico’s als hartklachten, zwaarlijvigheid, burn-out en overspannenheid met zich meebrengt? Lees de 11 handige tips om stress beter te handhaven in het nieuwe jaar. 

Lees verder
28 november 2017

Arts aan het woord | Isabelle Schalkwijk

blog door

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van Isabelle Schalkwijk, huisarts bij onze locatie in Rotterdam. 

Lees verder
16 oktober 2017

3 nieuwe huidbehandelingen

blog door Huidtherapeute Nikki

Bij Huisartskliniek staan de klachten en de wensen van onze cliënten centraal. Vanuit onze visie dat iedereen recht heeft op passende zorg, proberen wij ons behandelaanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de complicaties die we in onze kliniek voorbij zien komen. Zo hebben we ons de afgelopen maanden verdiept in wat de markt te bieden heeft, hebben we trainingen bijgewoond en uiteindelijk – weloverwogen – een drietal nieuwe en innovatieve behandelingen toegevoegd waarbij ook gedacht is aan jeugdige huidproblemen en verschillende huidskleuren. Passende zorg, daar gaan wij voor. 

Lees verder
21 september 2017

Jukbeencorrectie

blog door Judith Eggersman

Wanneer kies je voor een cosmetische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we de jukbeencorrectie.  

Lees verder
18 september 2017

Neuscorrectie zonder operatie

blog door Judith Eggersman

Wanneer kies je voor een cosmetische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we de neuscorrectie zonder operatie. 

Lees verder
10 september 2017

Ervaringen van onze cliënten

blog door

Wij delen graag de ervaringen van onze cliënten. Echte mensen die misschien net als jij bekend zijn met fysieke klachten of onzekerheden.Die om deze redenen gekozen hebben voor een cosmetische behandeling. Deze ervaringen bieden inzichten in de behandeling, de verwachtingen, het proces en het resultaat. Deze keer het verhaal van Desiree, 36 die twee jaar geleden een ooglidcorrectie heeft ondergaan.

Lees verder
02 september 2017

Arts aan het woord

blog door Sonay Zainalabedin - Arnhem

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van Sonay Zainalabedin, huisarts bij onze locatie in Arnhem.

Lees verder
18 juli 2017

Arts aan het woord

blog door Nathalie van Amsterdam - Gouda

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van dr. Nathalie van Amsterdam, huisarts bij Huisartskliniek Gouda

Lees verder
06 juli 2017

Judith straalt | Blog 3

blog door Judith Peters

In de derde editie van Judith Straalt vertelt Judith Peters over huidveroudering in de loop van de tijd. Hoe ga je er mee om als je ziet dat je huid ouder wordt? Wat doe je daaraan en wat niet? Je leest het in de derde blog in de serie ‘Judith Straalt’.

Lees verder
12 juni 2017

Arts aan het woord

blog door Andre Peters - Garderen

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van één van onze eerste samenwerkingspartners: Andre Peters, huisarts bij onze locatie in Garderen.

Lees verder
06 juni 2017

Judith Straalt | Blog 2

blog door Judith Peters

In de tweede editie van Judith Straalt vertelt Judith Peters over haar behandelingen. Wat doet ze, waarom doet ze het en wat vindt ze ervan?

Lees verder
28 mei 2017

Arts aan het woord | Margriet Weenen

blog door Margriet Weenen van Huisartskliniek

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van Margriet Weenen, huisarts bij onze locatie in Leusden.

Lees verder
18 mei 2017

Voorkomen is beter dan genezen

blog door Judith - Huisartskliniek

Wat is de ideale leeftijd om te beginnen met cosmetische behandelingen? Die vraag krijgen we heel vaak. Geldt ook hier het veel voorkomende gezegde: ‘voorkomen is beter dan genezen’? Dat klopt in dit geval wel degelijk. In deze blog leggen we je uit hoe huidveroudering in zijn werk gaat en waarom je dat juist op jongere leeftijd al aan kan pakken.

Lees verder
08 mei 2017

Arts aan het woord | Andre van Loenen

blog door Huisartskliniek

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. We trappen af met Andre van Loenen, huisarts bij onze locatie in Zaandam.

Lees verder
04 mei 2017

Ooglidcorrectie terug in de basisverzekering

blog door Huisartskliniek

Sinds begin dit jaar heeft de ooglidcorrectie een terugkeer gemaakt in de basisverzekering. Hiermee zetten zorgverzekeraars, wat ons betreft, een stap in de goede richting. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet je aan vooraf gestelde eisen voldoen. Wij zetten ze voor je op een rij.

Lees verder
29 april 2017

Judith Straalt | blog 'botox'

blog door

In de eerste editie van Judith Straalt vertelt Judith over haar relatie met Huisartskliniek. 

Lees verder
06 april 2017

Vermoeide blik? Combinatiebehandeling voor de ogen

blog door dr. Adamo van Huisartskliniek

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Dit maakt het extra vervelend als u een vermoeide blik heeft, terwijl u topfit bent. Dan vertelt uw gezicht een heel ander verhaal, dan hoe u zich voelt.

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk om dit probleem aan te pakken. Hoe kunt u deze behandelingen combineren? Dat legt Natale Adamo, medisch directeur en cosmetisch huisarts van Huisartskliniek, u graag uit.

Lees verder
21 maart 2017

Hangende oogleden: chirurgische ooglidcorrectie of PlexR?

blog door Judith van Huisartskliniek

Wilt u iets aan uw hangende oogleden laten doen en uw frisse blik terug krijgen? Dan biedt Huisartskliniek u twee goede opties. Allereerst kunt u een chirurgische (boven)ooglidcorrectie laten uitvoeren. Daarnaast bieden wij de PlexR behandeling om de huid van de bovenoogleden te verstrakken. We zetten alvast de voor- en nadelen van de ooglidcorrectie en PlexR behandeling op een rijtje. Lees nu verder voor een duidelijk overzicht.

Lees verder
23 februari 2017

Fillers: alles wat u altijd al wilde weten

blog door Judith van Huisartskliniek

In de praktijk krijg ik vaak de te maken met vooroordelen over fillers,met vragen over de veiligheid ervan en wat het nu eigenlijk precies is, hyaluronzuur. Dat leg ik natuurljk met alle liefde uit aan onze cliënten, maar hoe leuk is het om het deze keer aan iemand te vragen die er veel meer verstand van heeft? Daarom nam ik een interview af bij het hoofd R&D van Vivacy, de makers van Stylage.

Ook nieuwsgierig naar alle antwoorden over fillers? Lees dan nu het interview dat ik afnam bij Vivacy.

Lees verder
23 januari 2017

Waarom rosacea u niet langer onzeker hoeft te maken

blog door Judith van Huisartskliniek

U loopt altijd rond met vlammend rode wangen. Een branderige huid. Met als klap op de vuurpijl ontstekingen en puistjes. Of nog erger: met een echte paarsrode ‘drankneus’. Waarschijnlijk voelt u zich hierdoor onzeker, nieuwe mensen aanspreken doet u niet graag. Stress of blozen maakt het nog erger en roder. En dit is dan weer onvermijdelijk, want de opmerkingen zijn niet van de lucht: ‘Heb je het warm?’, ‘Bloos je?’, ‘Heb je te veel drank gehad’?.

Herkenbaar? Lees dan vooral verder over de aandoening rosacea en hoe dit niet langer uw leven hoeft te beheersen.

Lees verder
28 november 2016

Onze test: 20 jaar jonger dankzij anti-aging chocola?

blog door Carina Bierens-Merkenstein

Ik ben inmiddels zo'n 35 kilo kwijt, maar zie er helaas 10 jaar ouder uit. Esthecoc belooft dat je huid wel 20 jaar jonger kan lijken door een dagelijkse portie van deze chocolade. Nou, dat wil ik best gaan uittesten. Elke dag verplicht 7,5 gram chocolade eten. Ach, alles voor de wetenschap toch?

Lees verder
08 september 2016

Hoe hangende oogleden ons onnodig ouder maken

blog door Carolien

Regelmatig hoor ik om me heen vrienden die vinden dat hun uitstraling minder ‘fris’ of ‘jong’ is. Ze krijgen vragen als: “Ben je erg moe? Houd je het allemaal wel vol? Ben je misschien iets teveel doorgezakt in de kroeg gisteravond?” En dat gebeurt ook bij dertigers zoals ik.

Lees verder
20 juli 2016

Botox en fillers: nog steeds taboe?

blog door Sasja Gerritsen

Dat vrijwel elke BN’er en Hollywoodster tegenwoordig injectables gebruikt weten we inmiddels wel. Maar dat ook de buurvrouw, de kapper, de juffrouw op school en zelfs je schoonzus met regelmatig de ‘spuit’ ziet om er jonger en frisser uit te zien is ons niet altijd bekend.

Lees verder
21 april 2016

5 doorslaggevende redenen om uw huid tegen Uv-straling te beschermen

blog door Judith van Huisartskliniek

Bruin worden is leuk, maar schade door Uv-straling wil natuurlijk niemand. Zoekt u nog redenen om u echt dagelijks tegen de zon te beschermen?

Lees verder
31 maart 2016

Waarom een gevoelige huid eigenlijk gewoon beschadigd is

blog door Judith van Huisartskliniek

We horen het overal om ons heen en misschien heeft u het ook: een gevoelige huid. Lees nu waarom een gevoelige huid eigenlijk gewoon beschadigd is. En hoe u er dus gelukkig ook weer van af kunt komen.

Lees verder
07 januari 2016

7 tips voor een natuurlijke look met injectables

blog door Carolien

Injectables als botox en fillers zijn flink in trek. Maar hoe zorgt u voor een natuurlijk resultaat?

Lees verder
01 november 2015

Aanbevolen door "Altijd Jong"

blog door RTL Altijd Jong

Bekijk het fragment over Huisartskliniek uit een aflevering van Altijd Jong.

Lees verder
28 juli 2015

Zweten: feiten en fabels

blog door Sasja Gerritsen

Wat is zweet eigenlijk? Waarom ruikt het en wat kan je er aan doen?

Lees verder
01 juli 2015

Botox en beauty

blog door Babs IJkelenstam

Ik heb al diverse producten en behandelingen getest, zo ook bij Huisartskliniek.

Lees verder

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio

Huisartskliniek maakt gebruikt van Cookies

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en om gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken op de cookiepagina. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "OK".

OK