Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1283 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Judith Straalt | Blog 2

Judith Straalt | Blog 2

06 juni 2017 « Terug naar overzicht

In de tweede editie van Judith Straalt vertelt Judith Peters over haar behandelingen. Wat doet ze, waarom doet ze het en wat vindt ze ervan?

Tegenstander 
Ik was eigenlijk altijd tegen cosmetische ingrepen. Ik vond het allemaal maar naar. En ik snapte het ook niet. Het krijgen van rimpels hoort nu eenmaal bij het ouder worden. Ik begreep niet dat er mensen waren die dat ouder worden niet konden accepteren. Maar nu weet ik dat cosmetische ingrepen veel meer inhouden dan enkel het verouderingsproces hier en daar wat te vertragen. Het was namelijk ook de oplossing voor mijn ‘probleem’.

‘Ben je boos?’
Ik kreeg heel vaak de vraag of ik boos was. Steeds opnieuw moest ik dan uitleggen dat ik écht niet boos was, maar dat ik nou eenmaal zo keek als ik niet lachte. Dat vond ik ontzettend vervelend. Het is simpelweg niet leuk om altijd te horen dat je nors kijkt. En je ziet het zelf natuurlijk ook. Als je ’s morgens in de spiegel kijkt zie je liever iemand met een gezellig gelaat dan iemand die je met een norse blik aankijkt.

Het roer om
Ik kende botox zoals veel mensen dat kennen: Marijke Helwegen-achtige types die er alles aan doen om zonder rimpels de 80 te kunnen bereiken. Ik wilde dus niet bij de groep mensen horen die botox liet inspuiten. Totdat mij verteld werd dat botox niet alleen bedoeld is om er jonger uit te zien, maar dat je het ook kunt laten doen om wat vriendelijker te ogen. Toen was ik om.

De eerste keer
Ik was de eerste keer doodsbang. Ik haat injecties. De eerste prik voelde een beetje als een wespensteek. Het geluid wat je hoort als de naald in je huid gaat vond ik nog enger. Het gevoel daarna was alsof alles een beetje zwaar was in je hoofd. Maar ach, het valt eigenlijk allemaal reuze mee. Als het allemaal zo vreselijk naar was, dan had ik het natuurlijk nooit meer gedaan. De ene keer is het wat gevoeliger dan de andere keer. Soms voel ik zelfs helemaal niks van de behandeling.

Positieve reacties
"WAT ZIE JE ER GOED UIT!". Die heb ik zo vaak voorbij horen komen. Nadat ik ben begonnen met botox heb ik ook nooit meer de vraag gehad of ik boos was. Aan de andere kant heeft ook nooit iemand aan me gevraagd of ik iets aan mezelf heb laten doen. Dat vind ik ook een mooi compliment. Ik zie er vrolijker en frisser uit, maar het is nog steeds natuurlijk.

De grens
Ik vind dat wat je laat doen bij je leeftijd moet passen. Een kleine behandeling kan ervoor zorgen dat je er een paar jaar jonger of frisser uitziet, maar als je te veel spuit werkt het averechts. Dan is het ook niet meer natuurlijk.

Mijn ervaring met Huisartskliniek
Bij Huisartskliniek nemen ze echt de tijd voor je. Het is dus niet zo’n lopende band kliniek waar je binnen komt, geprikt wordt, meteen moet afrekenen en weer wegwezen. Dat vind ik heel prettig aan Huisartskliniek. Daarnaast blijven ze innoveren en komen er steeds nieuwe en aangepaste behandelmethodes bij, dat vind ik interessant. 

De stoute schoenen aan
Tegen iedereen die twijfelt over botox zou ik willen zeggen: doe het gewoon een keer. De botox is de eerste keer na ongeveer drie maanden uitgewerkt. Dus vind je het niets? Dan ga je niet voor een vervolgafspraak. Als de mogelijkheid er was had ik het liever 20 jaar eerder gedaan. Echt.

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio