Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1377 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Arts aan het woord

Arts aan het woord

12 juni 2017 « Terug naar overzicht

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van één van onze eerste samenwerkingspartners: Andre Peters, huisarts bij onze locatie in Garderen.

Even voorstellen
Mijn naam is Andre Peters. Ik ben apotheekhoudend huisarts in Garderen. Ik ben 51 jaar, sinds 1993 arts en sinds 1997 huisarts. Door mijn affiniteit met chirurgie heb ik me tijdens de kennismaking met Huisartskliniek direct opgegeven als samenwerkingspartner, en dat ben ik dus nog steeds.

Waarom Huisartskliniek?
Ik was destijds op zoek naar een nieuwe uitdaging. Huisartskliniek bood weer geheel nieuwe perspectieven binnen het huisartsen-vak die aansloten bij mijn interesse; chirurgische ingrepen. Huisartskliniek bood mij de gelegenheid om daar nog meer aandacht aan te geven en verder te leren. En daar heb ik absoluut geen spijt van.  

De cosmetische aanvulling op het huisartsen-vak
De patiënten die komen voor een chirurgische ingreep zijn niet echt ziek. Dit vraagt om een andere benadering en behandelmethode. Ik vind het leuk om op een andere manier ook mensen te kunnen helpen die graag iets willen wat niet iedere arts kan of wil doen. Als ik kan helpen iemand een vrolijker en frisser uiterlijk te geven zie ik dat juist als uitdaging.

Anders dan anderen
Bij Huisartskliniek spreek en werk je met collega huisartsen en volg je samen cursussen. Je hebt heel veel gemeen met elkaar, maar hoort ook van deze collega’s hoe zij bepaalde dingen oplossen of hoe ze nieuwe technieken toepassen. Ons hoofdvak blijft natuurlijk de klassieke huisartsgeneeskunde, maar we delen een gezamenlijke interesse. Dat maakt dat je van elkaar kan leren en samen beter wordt.

Specialisaties
Omdat mijn hart voor een aanzienlijk deel bij de chirurgie ligt is voor mij de ooglidcorrectie toch wel een erg mooie ingreep. Hier heb ik in de afgelopen jaren ook erg de focus op gelegd, zodat ik de techniek zo optimaal mogelijk kon beheersen. Bij iedere patiënt is het steeds weer een uitdaging om het maximale resultaat te behalen.

Waar ik bij kan helpen
De klachten die ik vaak hoor van cliënten zijn:

  • Ik zie er vermoeid en/of chagrijnig uit en zo voel ik mij helemaal niet.
  • Ik stoor mij aan deze rimpels, is er een mogelijkheid om hier wat aan te doen?

Iedere cliënt heeft zijn eigen overwegingen om zo’n behandeling te ondergaan. Als ik daarin iets voor ze kan betekenen vind ik dat alleen maar een mooi gegeven.

Niet altijd over rozen
Jaren geleden kwam er een man bij me in de praktijk die een ooglidcorrectie wilde. Hij kwam nuchter en redelijk stoer over, maar toen we met de ingreep bezig waren werd hij steeds onrustiger en kon geen moment meer stilliggen. Met moeite en de nodige correcties heb ik de ingreep kunnen afronden. Een week later, toen de patiënt terugkwam voor het verwijderen van de hechtingen, vertelde hij heel trots dat hij na de ingreep werkelijk nergens last van heeft gehad. Blijkbaar was hij mijn frustratie tijdens de ingreep vergeten. Hij was gelukkig uiterst tevreden.

Dankbaar en trots
Ik ben iedere keer weer geweldig in mijn nopjes als een cliënt blij en tevreden mijn praktijk verlaat. Het mooiste vind ik het samenspel tussen de cliënt, mijn assistentes en mezelf. Hoe we iedere keer weer samen iets moois kunnen realiseren. Het is mooi dat Huisartskliniek dit ondersteunt.

Een afspraak inplannen bij onze locatie in Garderen? Of bij een van de andere locaties van Huisartskliniek? Vraag hier je gratis en geheel vrijblijvende consult aan.

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio