Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1377 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Arts aan het woord

Arts aan het woord

18 juli 2017 « Terug naar overzicht

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van dr. Nathalie van Amsterdam, huisarts bij Huisartskliniek Gouda.

Even voorstellen
Ik ben Nathalie van Amsterdam. Ik ben een gepassioneerd huisarts die ook cosmetische chirurgische ingrepen uitvoert. Tijdens mijn studie had ik al een bijzondere interesse in de huid en heb gedurende anderhalf jaar meegewerkt aan een onderzoek naar huidkanker bij het Leids Universitair Medisch Centrum. De eerste drie jaar na mijn registratie als arts heb ik gewerkt op de afdeling plastische en algemene chirurgie in het Groene Hart ziekenhuis en daarna anderhalf jaar in het Medisch Centrum Leeuwarden. Hier heb ik veel chirurgische ervaring opgedaan. In mijn praktijk maken we echt tijd voor onze cliënten. Samen met mijn assistentes Andrea en Angelique nemen we ruim de tijd en luisteren we goed naar de wensen van de mensen die bij ons komen.

Waarom Huisartskliniek
Het geeft mij veel voldoening om me naast het huisartsen-vak extra te specialiseren. Omdat ik graag wilde weten of er nog meer huisartsen waren die ooglidcorrecties uitvoerden heb ik Huisartskliniek zelf benaderd. Toen ik me verdiepte in het concept van Huisartskliniek sprak me dat ontzettend aan. Samen staan we sterk, dit geeft mij een prettig gevoel. Ik geniet ervan om mensen mooier te maken. Een correctie van hangende oogleden is bijvoorbeeld zeer dankbaar werk. Via een huisartspraktijk is het ondergaan van een ooglidcorrectie laagdrempelig en de prijs maakt het voor iedereen toegankelijk.

Specialismen
Ik voer veel verschillende behandelingen uit in mijn praktijk in Gouda. De meest populaire behandelingen zijn:

  • Ooglidcorrectie;
  • Injectables (botox en fillers);
  • PlexR behandelingen;
  • Besnijdenissen;
  • Labiacorrectie;
  • Sterilisatie.

Ik word echt blij van nieuwe technieken. Mijn nieuwste specialisatie; de PlexR bijvoorbeeld. Het apparaat heeft legio mogelijkheden. Met het PlexR apparaat kan ik bijvoorbeeld een tatoeage verwijderen op basis van salabrasie: een PlexR behandeling in combinatie met gesteriliseerd zout. Dat is echt het nieuwste van het nieuwste. 

De mooiste momenten
Ik heb meerdere mensen die ik heb geholpen die me bij zijn gebleven. Maar één cliënt was wel erg bijzonder. Ze had elders meerdere operaties aan haar neus ondergaan, maar ze was pas tevreden nadat ik haar had behandeld met een filler. Huilend van blijdschap zat ze in de behandelstoel. De assistente in ik werden daardoor ook erg emotioneel. Een moment om nooit meer te vergeten. Ook worden we regelmatig verwend met cadeaus van tevreden cliënten. Dat zorgt ook vaak voor ‘kippenvel momenten’ bij mij en mijn assistentes.

Complimenten en doelen behalen
Een groot compliment vond ik dat een hoog aangeschreven chirurg uit een groot ziekenhuis door mij geopereerd wilde worden. Dat maakte me erg trots. Een tijdje geleden heb ik mijn 10.000e besnijdenis uitgevoerd. Ook toen kreeg ik weer even kippenvel. Mijn volgende doel? 10.000 ooglidcorrecties. We zijn al goed op weg!

Een afspraak inplannen bij onze locatie in Gouda? Of bij een van de andere locaties van Huisartskliniek? Vraag hier je gratis en geheel vrijblijvende consult aan.

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio