Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1281 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Arts aan het woord

Arts aan het woord

02 september 2017 « Terug naar overzicht

Onze aangesloten huisartsen zijn mensen die dicht bij hun patiënten staan en die net dat stapje extra voor de patiënt willen zetten. De komende tijd komen onze artsen regelmatig aan het woord. Deze keer het verhaal van Sonay Zainalabedin, huisarts bij onze locatie in Arnhem.

Even voorstellen
Ik ben Sonay Zainalabedin. Ik ben 45 jaar en moeder van twee kinderen. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op de afdeling gynaecologie. Maar omdat ik geen enkele kant van de geneeskunde wilde missen, heb ik de richting huisarts als specialisatie gekozen. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in innovaties binnen geneeskunde. Ik ben medeoprichter en voorzitter van ketenaanpak ‘gezond onderweg’ voor behandeling van overgewicht bij kinderen. Sinds 2011 oefen ik mijn beroep als huisarts in uit in mijn eigen praktijk in Arnhem.

De cosmetische aanvulling op het huisartsen-vak
Liefde en passie voor dermatologie bleef bij mij altijd in mijn hoofd aanwezig. Daarom heb ik meerdere nationale en internationale cursussen en trainingen richting dermatologie en huidtherapie gevolgd. Uiteindelijk is de cosmetische kant van het huisartsen-vak mijn tweede specialisatie geworden. In 2015 heb ik de opleiding tot cosmetisch arts aan de Universiteit van Amsterdam AMC afgerond en ben ik mijn eigen kliniek begonnen.

Waarom Huisartskliniek?
Cosmetische geneeskunde heeft over het algemeen een commercieel imago. Dat vind ik erg jammer. Ik geloof daar niet in en ging daarom op zoek naar collega’s die dezelfde principes hadden en hetzelfde geloofden als ik. Toen kwam Huisartskliniek voorbij.

Gelijkgestemden
Ik was ontzettend onder indruk van de visie van de Huisartskliniek; veilig, betrouwbaar en persoonlijk contact staat boven aan. Ook is de kwaliteit hoog door de scholing en trainingen die wij als artsen steeds blijven volgen. De eerlijke prijs die daar uiteindelijk voor de cliënt tegenover staat is helemaal in lijn met hetgeen ik geloof en wil uitdragen. Daar wilde ik me graag bij aansluiten. En daar ben ik nog steeds erg blij mee.

Persoonlijk behandelplan
In onze praktijk staat persoonlijk contact voorop. Ik vind het belangrijk dat we echt luisteren naar onze cliënten en dat we niet zomaar beginnen met een behandeling. Ik behandel geen rimpel zonder het gezicht eerst in het geheel te analyseren. Ook het advies is slechts een advies. De cliënt bepaalt zelf waar en wanneer we beginnen en met welke behandeling.

Breed scala
Bij Huisartskliniek Arnhem kunt u terecht voor een veel verschillende behandelingen.

  • Injectables (botox en filler behandelingen);
  • Kleine chirurgische ingrepen (denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van een moedervlek of het behandelen van ingegroeide teennagels);
  • Laserbehandelingen;
  • Huidtherapie.

Nooit vergeten
Ik vind dat we fantastisch werk doen. Je kan mensen namelijk écht helpen. Door een kleine ingreep kan je iemand zijn of haar zelfvertrouwen bijvoorbeeld weer teruggeven. Dat is in de basis al erg dankbaar werk. Er liep laatst een tevreden cliënt de deur uit. Ze zei: “Ik zal jullie kliniek nooit vergeten! Dank jullie wel!”. Dan is mijn dag, of eigenlijk mijn week, al weer goed.

Een afspraak inplannen bij onze locatie in Arnhem? Of bij een van de andere locaties van Huisartskliniek? Vraag hier je gratis en geheel vrijblijvende consult aan.

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio