Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1281 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Ervaringen van onze cliënten

Ervaringen van onze cliënten

10 september 2017 « Terug naar overzicht

Wij delen graag de ervaringen van onze cliënten. Echte mensen die misschien net als jij bekend zijn met fysieke klachten of onzekerheden.Die om deze redenen gekozen hebben voor een cosmetische behandeling. Deze ervaringen bieden inzichten in de behandeling, de verwachtingen, het proces en het resultaat. Deze keer het verhaal van Desiree, 36 die twee jaar geleden een ooglidcorrectie heeft ondergaan.

Doodmoe
Jarenlang liep ik rond met vermoeide ogen en terugkerende hoofdpijn. Het was er gewoon altijd. Niet in de mate dat ik er niet meer door functioneerde maar wel in zoverre dat ik er minder energiek van werd. Ik werd er letterlijk en figuurlijk moe van en kon me minder lang concentreren. Zo werd het lastiger om lange tijd achter een computer te werken of zelfs even 'ontspannen’ TV te kijken. 


Het zetje in de rug
Toch heeft het me vier jaar gekost om te ervaren dat deze klachten niet vanzelf over zouden gaan. Achteraf gezien veel te lang. Toen mijn eigen huisarts bevestigde dat mijn overhangende oogleden de boosdoeners waren ben ik actief gaan zoeken naar een geschikt ziekenhuis. Helaas bleken die opties te prijzig waardoor ik terecht ben gekomen bij Huisartskliniek. Naast de prijs vond ik het enorm belangrijk dat iemand mij zou helpen die mij medisch gezien ‘beter' wilde maken. In tegenstelling tot misschien iemand die behandelt vanuit een commercieel oogpunt. 

De ingreep en nazorg
Al snel kon ik terecht voor een intake waarna ik binnen enkele weken terecht kon voor de ingreep. Tot mijn verbazing verliep de ingreep volkomen pijnloos. Niets engs aan, alleen de verdoving was even voelbaar. Na de ingreep ben ik wel een week of twee blauw geweest maar goed, dat werd me ook verteld tijdens het adviesgesprek. Ik ben een keer terug geweest om de hechtingen te verwijderen en bij de eindcontrole werden er foto’s gemaakt van het eindresultaat. 

Resultaat
Vrijwel direct was ik van mijn klachten af. Dat voelde na al die jaren echt als een bevrijding. Daarbij kreeg ook geregeld complimenten over mijn uiterlijk. Ik denk niet dat ze zagen dat ik een ooglidcorrectie had ondergaan maar wel dat ik beter in mijn vel zat. Mocht het zo zijn dat ik over een aantal jaren de klachten weer terug krijg, weet ik wel dat ik er niet weer vier jaar mee wacht. 

Advies
Mijn advies voor mensen die met dezelfde of andere klachten lopen vanwege overhangende oogleden? Ga een adviesgesprek aan. De arts in kwestie heeft al mijn vragen beantwoord en me volledig gerustgesteld, zowel voorafgaand als nadien. Met het resultaat ben ik nog dagelijks blij; ik heb mijn open blik terug!

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio