Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1377 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Neuscorrectie zonder operatie

Neuscorrectie zonder operatie

18 september 2017 « Terug naar overzicht

Wanneer kies je voor een cosmetische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we de neuscorrectie zonder operatie. 

Neuscorrectie zonder operatie

Bijna niemand is symmetrisch. Ook in neuzen zien we veel verschillen. De één heeft een bochel, de ander een haakvorm. Wanneer je je hieraan stoort, is het mogelijk deze afwijkingen in vorm te corrigeren zónder operatie. In veel gevallen kan een cosmetisch arts de vorm van de neus verbeteren zonder te hoeven snijden waardoor risico’s en complicaties vermeden kunnen worden.

 

Neuscorrectie met fillers

Een neuscorrectie met fillers is een uitkomst wanneer je je onzeker voelt over de vorm van je neus, je angst hebt voor een ingrijpende operatie of narcose en een langdurig herstel wilt vermijden.

De mogelijkheden van een neuscorrectie met injectables:

  • Het liften van de neuspunt
  • Scheefstand corrigeren
  • Neusbrug rechter maken
  • Bobbel verwijderen
  • Haakneus corrigeren

Het rechtzetten van een neusschot of het herstellen van een breuk behoort echter niet tot de mogelijkheden.

Neuscorrectie kosten

Het resultaat van de neuscorrectie met fillers is 12 tot 24 maanden zichtbaar. Wanneer je een blijvend effect wilt hebben, wordt het aangeraden om de cosmetische behandeling te herhalen. Een eenmalige behandeling kost 395,- euro. Wil je op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Neuscorrectie vergoed door de verzekeraar?

Een cosmetische ingreep zoals deze – dus een ingreep zonder medische noodzaak - wordt nooit door de verzekeraar vergoed.

Meer uitleg of een persoonlijk advies?

Een prachtig eindresultaat is het streven van onze artsen. Om dat te kunnen realiseren maken wij graag eerst vrijblijvend en kosteloos kennis. Binnen dit adviesgesprek staan jouw wensen en klachten en onze mogelijkheden centraal.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij één van onze locaties:

Huisartskliniek Amsterdam

Huisartskliniek Groningen

Huisartskliniek Hoofddorp

Huisartskliniek Westervoort

Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 085-4016596, via het contactformulier of via de messenger functie op Facebook.

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio