Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1377 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op
Jukbeencorrectie

Jukbeencorrectie

21 september 2017 « Terug naar overzicht

Wanneer kies je voor een cosmetische behandeling? Vaak ligt hier al jaren een psychische - of fysieke hinder aan ten grondslag. Een cosmetische behandeling kan dan uitkomst bieden. In deze blog behandelen we de jukbeencorrectie.  

Jukbeencorrectie – wat is het?

De jukbeenderen zijn erg bepalend voor de vorm van het gezicht. Volle, hoge jukbeenderen geven een jeugdige en gezonde uitstraling. Bij het ouder worden valt het jukbeen iets in, omdat het botweefsel afneemt. Daarnaast zakt het vetweefsel door de zwaartekracht iets naar beneden. Volkomen natuurlijke processen die zonder een beetje hulp van buitenaf niet zijn tegen te houden. Onder een jukbeen correctie worden meerdere behandelingen verstaan:

  • Jukbeencorrectie met implantaten;
  • Jukbeencorrectie met permanente fillers;
  • Jukbeencorrectie met niet permanente fillers;
  • Jukbeencorrectie met eigen vet.

Huisartskliniek biedt de cosmetische behandeling aan met niet permanente fillers en lipofilling, dus een jukbeen correctie met eigen vet (uitsluitend locatie Westervoort). Permanente fillers mogen al enkele jaren niet meer gebruikt worden in Nederland.

Jukbeenderen opvullen met fillers – de voordelen

Onder de ogen en wangen liggen verschillende pockets met vet, bindweefsel, collageen en hyaluronzuur. Deze goede stofjes zorgen voor een stevige, stralende huid zonder rimpels. Deze stofjes nemen af naarmate je ouder wordt. Tevens speelt de zwaartekracht een rol in het veranderen van de gezichtsvorm. Een behandeling met hyaluronzuur fillers (het goede lichaamseigen stofje) zorgt ervoor dat het huidvolume toeneemt, het jukbeen verstevigt maar zijn eigen natuurlijke contouren behoudt zodat de zwaartekracht (tijdelijk) geen kans krijgt. Een groot bijkomend voordeel is dat deze behandeling het verouderingsproces rondom de neus-lippenplooi significant remt. Het opvullen van de jukbeenderen geeft een liftend effect waardoor zowel de neus-lippenplooi als de kaaklijn verbetert.

Jukbeenderen opvullen – voor wie?

Voor de één is het verouderingsproces niet hinderlijk, een ander kan zich moeilijk identificeren met een veranderende uitstraling en ondervindt psychische hinder. Ook is er een jeugdige doelgroep die van nature het gewenste volume mist. Ook voor hen is deze veilige behandeling geschikt. Jukbeenderen opvullen is uitermate geschikt om vroeg mee te beginnen, de stevigheid die gecreëerd wordt voorkomt dat de huid gaat zakken. Voorkomen is immers beter dan genezen.

De behandeling

Afhankelijk van de persoonlijke wensen, de conditie van de huid en het volume, wordt bepaald hoeveel filler nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Wij streven ten alle tijden naar een natuurlijk resultaat. De behandeling duurt ongeveer een kwartier. De cliënt kan direct na de behandeling de dagelijkse werkzaamheden oppakken.

Het resultaat en de kosten

Omdat de filler bestaat uit het lichaamseigen stofje hyaluronzuur, zal het verouderingsproces niet permanent maar tijdelijk stilgelegd worden. Het resultaat is tot 18 maanden zichtbaar. Voor een langdurig resultaat raden wij dan ook aan de behandeling te herhalen. Een eenmalige behandeling kost tussen de 285,- en 325,- euro, afhankelijk van de filler die gekozen wordt. Bij Huisartskliniek Westervoort krijg je altijd een kennismakingskorting op fillers van -10%. Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in voor nieuwsbrief.

Jukbeen correctie vergoed door de verzekeraar?

Een cosmetische ingreep zoals deze – dus een ingreep zonder medische noodzaak - wordt door de verzekeraar nooit vergoed.

Meer uitleg of een persoonlijk advies?

Een prachtig eindresultaat is het streven van onze artsen. Om dat te kunnen realiseren maken wij graag eerst vrijblijvend en kosteloos kennis. Binnen dit adviesgesprek staan jouw wensen en klachten en onze mogelijkheden centraal.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij onze hoofdlocatie in Westervoort of stel je algemene vraag via de Facebook chatfunctie. 

Gratis consult aanvragen

Facebook chat

 

 

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio