Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Amsterdam

Bent u op zoek naar een cosmetische of chirurgische behandeling? En woont u in Amsterdam of in de omgeving daarvan? Dan bent u van harte welkom bij Huisartskliniek Amsterdam. 

Dokter Rutger Vermeulen

Graag stel ik mij aan u voor als behandelaar van Huisartskliniek Amsterdam. Mijn naam is Rutger Vermeulen. Ik ben sinds 2009 werkzaam als arts. In 2011 ben ik begonnen met de huisartsenopleiding en vanaf 2013 ben ik werkzaam als waarnemend huisarts in verschillende praktijken en op verschillende huisartsenposten. Het vak van huisarts vind ik prachtig, maar daarnaast heeft cosmetische geneeskunde ook altijd mijn interesse gehad. Dat heeft mij doen besluiten om de opleiding tot cosmetisch arts te volgen. Ik ben door Huisartskliniek opgeleid en daarnaast heb ik in Londen trainingen gevolgd. U kunt bij mij op dit moment terecht voor het behandelen van rimpels met botox en fillers en voor het behandelen van overmatig zweten. Op termijn zal ik ook spataderbehandelingen gaan aanbieden (hiervoor ben ik tijdens mijn huisartsenopleiding opgeleid) als ook bovenooglidcorrecties en kleine chirurgie. U bent van harte welkom voor een persoonlijk, gratis en vrijblijvend adviesgesprek in mijn kliniek in Amsterdam. 

 

 

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio