Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Amsterdam2

Dokter R. Holtz 

Dokter Rogier Holtz is huisarts en aangelosten bij Huisartskliniek. Hij heeft een moderne kliniek in Amsterdam Zuid aan het museumplein. De cosmetische behandelingen die hij met veel enthousiasme uitvoert vinden plaats in zijn praktijk in een van de mooiste wijken van Amsterdam, met als eervolle buren het Stedelijk- en Van Gogh museum.

Rogier voltooide zijn studie geneeskunde in 2003 en vertrok vervolgens naar Afrika als arts assistent chirurgie. Toen hij weer voet op Nederlandse bodem zette ging hij als arts assistent plastische chirurgie aan de slag. Na een aantal jaar maakte hij de stap naar huisartsgeneeskunde en in 2009 studeerde hij af. Sinds vier jaar werkt hij als huisarts in een praktijk in de Amsterdamse Pijp.

Rogier had tijdens zijn studie al interesse in cosmetiek. Met het oprichten van Huisartskliniek Amsterdam kan hij zijn interesse goed combineren met zijn werk als huisarts. Rogier ziet het vak van cosmetisch arts als een soort kunst, het gevoel voor esthetiek zit in zijn genen. “Mensen denken soms dat iedere arts wel een prikje kan zetten in een gezicht - en dat is natuurlijk ook zo - maar niet iedereen die schildert is een Picasso of Rembrandt. Daarvoor heb je toch echt meer nodig dan een potje verf en een kwast of een flacon botox en een spuit.”

Rogier vindt het feit dat hij ook huisarts is een pre. Net zoals de huisarts bouwt ook een cosmetisch arts en langdurige relatie, een vertrouwensband op met de cliënt.

Rogier kijkt op een subtiele manier naar de cliënt en in zijn advies staat centraal de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Bij Huisartskliniek Amsterdam kunt u terecht voor zowel bovenooglidcorrecties, injectables en kleine chirurgische ingrepen. Bent u benieuwd wat Rogier voor u kan betekenen? U bent welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in de kliniek aan de Paulus Potterstraat in Amsterdam. En combineer een bezoek aan de kliniek zeker met een bezoek aan het Van Gogh, Stedelijk of Rijks.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio