Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Arnhem

Dr. Sonay Zainalabedin

Bent u op zoek naar een laagdrempelige en veilige kliniek voor injectables of huidtherapie? Dan bent u van harte welkom bij Huisartskliniek Arnhem. Dr. Zainalabedin en huidtherapeute Priscilla Zweerink-Ubbink helpen u graag verder.

In 2005 is dr. Zainalabedin afgestudeerd als arts aan het UMC in Utrecht. Vervolgens heeft zij hier ook haar specialisatie als huisarts afgerond. Bij patiënten met huidproblemen merkte dr. Zainalabedin dat de nazorg en continuïteit van huidproblemen ontbreekt. “Bij één van mijn patiënten met acne-verschijnselen zag ik dat de medicatie goed werkte. Er was echter geen goede aansluiting op nazorg, de patiënt bleef rondlopen met restverschijnselen als littekens en grove poriën. Een ander voorbeeld is een patiënt die een botox behandeling onderging ter verwijdering van een rimpel. Vervolgens werd haar niet verteld hoe zij huidveroudering kon voorkomen.”

Het initiatief voor het opstarten van haar kliniek komt voort uit het probleem dat de behandeling en de nazorg bij de patiënt niet altijd even goed op elkaar aansluiten. Uit liefde voor het vak dermatologie besloot dr. Zainalabedin zich te verdiepen in het vak dermatologie en huidtherapie. In 2015 heeft zij de opleiding tot Cosmetisch Arts afgerond aan het AMC. Daarna heeft dr. Zainalabedin in 2015 de kliniek opgericht, waar zij medische en cosmetische behandelingen uitvoert. Dit doet zij samen met de huidtherapeute en schoonheidsspecialiste. De meeste behandelingen worden vervolgens door haar persoonlijk ondersteund middels een deskundig advies.

Naast het uitoefenen van haar vak als huisarts en cosmetisch arts is dr. Zainalabedin ook erg betrokken bij het behouden van goede zorg. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en de Huisartsen Kliniek. Ook is ze betrokken bij het innovatiesysteem rondom het vak dermatologie en neemt zij jaarlijks deel aan nationale en internationale congressen binnen haar vakgebied. Dit houdt in dat dr. Zainalabedin samen met partners meewerkt aan het ontwikkelen en vormgeven van het vak dermatologie.

Gratis consult aanvragen
Team Huisartskliniek Arnhem

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio