Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Arnhem

KLEINE CHIRURGIE, HUIDTHERAPIE EN RIMPELS VERWIJDEREN ARNHEM

Overweegt u injectables om huidveroudering aan te pakken, bent u geïnteresseerd in huidverbetering op een professionele manier of stoort u zich al jaren aan een moedervlek of vetbultje? En woont u in of in de omgeving van Arnhem? Maak dan kennis met dokter S. Zainalabedin en haar kliniek in Arnhem.

Injectables of kleine chirurgie: waarom Huisartskliniek Arnhem?

Dokter S. Zainalabedin runt een kliniek in Arnhem waar zij kleine chirurgische ingrepen uitvoert. Moedervlekken, ouderdomsvlekken, spataderen en steelwratten verwijderen; het kan allemaal bij Huisartskliniek Arnhem. En die rimpels? Die laat u hier op een veilige en effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Arnhem kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Arnhem

De tekenen van huidveroudering tegengaan, met een natuurlijk resultaat. Dat is het uitgangspunt van dokter S. Zainalabedin en haar assistente. U kunt bij Huisartskliniek Arnhem terecht voor de volgende behandelingen:

  • Botox oksels (behandeling voor hyperhidrose, oftewel: overmatig zweten)
  • Rimpels verwijderen

Maak kennis met dokter S. Zainalabedin

In 2005 is dokter S. Zainalabedin afgestudeerd als arts aan het UMC in Utrecht. Vervolgens heeft zij hier ook haar specialisatie als huisarts afgerond. Bij patiënten met huidproblemen merkte dokter S. Zainalabedin dat de nazorg en continuïteit van huidproblemen ontbreekt. Uit liefde voor het vak dermatologie besloot zij zich te verdiepen in het vak dermatologie en huidtherapie. In 2015 heeft zij de opleiding tot Cosmetisch Arts afgerond aan het AMC. Daarna heeft dokter S. Zainalabedin in 2015 Huisartskliniek Arnhem opgericht, waar zij medische en cosmetische behandelingen uitvoert. Dit doet zij samen met de huidtherapeute en schoonheidsspecialiste Priscilla Zweerink-Ubbink. De meeste behandelingen worden vervolgens door haar persoonlijk ondersteunt middels een deskundig advies.

“Bij één van mijn patiënten met acne-verschijnselen zag ik dat de medicatie goed werkte. Er was echter geen goede aansluiting op nazorg, de patiënt bleef rondlopen met restverschijnselen als littekens en grove poriën. Een ander voorbeeld is een patiënt die een botox behandeling onderging ter verwijdering van een rimpel. Vervolgens werd haar niet verteld hoe zij huidveroudering kon voorkomen.”

Naast het uitoefenen van haar vak als huisarts en cosmetisch arts is dokter S. Zainalabedin ook erg betrokken bij het behouden van goede zorg. Ze is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde en de Huisartsen Kliniek. Ook is ze betrokken bij het innovatiesysteem rondom het vak dermatologie en neemt zij jaarlijks deel aan nationale en internationale congressen binnen haar vakgebied. Dit houdt in dat dokter S. Zainalabedin samen met partners meewerkt aan het ontwikkelen en vormgeven van het vak dermatologie.

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Anrhem

Wilt u weten wat dokter S. Zainalabedin en haar team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Arnhem. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen
Team Huisartskliniek Arnhem

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio