Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Barsingerhorn

Dokter P. Schellekens

Mijn naam is Petra Schellekens en ben sinds 1998 huisarts. Na de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik mijn huisartsenopleiding voltooid in Saltas (Cornwall UK). Samen met mijn echtgenoot run ik een apotheekhoudende huisartspraktijk in Barsingerhorn en in Wieringerwaard. De combinatie van een plattelandspraktijk met apotheek én spoedeisende zorg, chronische ziekten en psychosociale problematiek vind ik heel boeiend. Naast de 3 dagen dat ik als huisarts werkzaam ben werk ik vanuit onze praktijk ook voor Huisartskliniek Barsingerhorn. U kunt bij ons terecht voor bovenooglidcorrecties en klein chirurgische ingrepen. In het voorjaar van 2016 verhuizen wij naar een moderne praktijk en dan kunt u ook bij ons terecht voor injectables. Het werk als cosmetisch huisarts naast mijn huidige praktijkwerkzaamheden zie ik als een uitdagende en waardevolle aanvulling. Wij zien u graag voor een gratis adviesgesprek.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio