Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Brummen

Dokter J. Klijn Velderman

Mijn naam is Jeanette Klijn Velderman. Ik ben sinds 2003 huisarts en ik heb sinds 2006 een eigen praktijk in de dorpskern van Brummen. Ik heb mijn geneeskunde opleiding gedaan aan de Universiteit van Amsterdam in het AMC en daarna de huisartsenopleiding aan de Universiteit in Nijmegen (Radboud).

Inmiddels ben ik nu al ruim 10 jaar huisarts en een erg leuk onderdeel van het werk is voor mij de kleine chirurgie. Als huisarts ben je zeer vertrouwd met het doen van kleine chirurgische ingrepen en de stap naar wat meer cosmetische ingrepen was snel gemaakt. Het is ontzettend leuk om een ingreep te doen die niet  puur medisch noodzakelijk is maar met het resultaat dat iemand er mooier op wordt en hier erg blij van wordt. 

Om dit  zo professioneel mogelijk aan te pakken heb ik me aangemeld bij de huisartskliniek om zo de juiste training en opleiding te krijgen en deze kennis en vaardigheden te onderhouden. Ik heb een trainings programma  gevolgd in Botox en filler behandeling gevolgd door een opleiding voor ooglidcorrecties.

U kunt zich aanmelden voor een vrijblijvend informatief gesprek om aan te geven wat uw wensen zijn en de mogelijkheden te bespreken voor de volgende ingrepen: Botox behandeling bij voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Fillers in aangezicht en handen. Ooglidcorrectie van hangende bovenste oogleden.

Gratis consult aanvragen
Huisartskliniek Brummen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio