Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Den Helder

Dokter R. van den Berg

Mijn naam is René van den Berg en ik sta als cosmetisch huisarts aan het roer van Huisartskliniek Den Helder. Na mijn studie Geneeskunde aan het University College London heb ik mijn huisartsenopleiding gevolgd aan de VU in Amsterdam, waar ik in 2005 ben afgestudeerd. Hierna ben ik in Den Helder als waarnemer in een praktijk gaan werken en sinds 2006 ben ik eigenaar van deze praktijk. Omdat ik het leuk vind mijn kennis te delen ben ik ook huisartsopleider aan de VU. De ambitie om huisarts te worden stamt uit 1970, toen ik 4 jaar oud was en ik ben nog steeds blij met deze keuze. De diversiteit van het werk is boeiend en het feit dat je veel kunt betekenen voor mensen vind ik mooi.

Begin 2015 ben ik een dag minder gaan werken omdat ik mezelf de komende 15 jaar niet alleen maar spreekuren zie draaien. Ik wilde graag iets doen naast mijn huidige werkzaamheden waarin ik me als huisarts kan onderscheiden. Dat samen met het feit dat de vraag naar bovenooglidcorrecties in de praktijk enorm groeit deed mij besluiten me te laten opleiden om deze ingreep in onze praktijk uit te gaan voeren.

In mijn vrije tijd ben ik toetsenist in 2 bands en ik fiets dagelijks 70 km in mijn Velomobiel Quest (bananenfiets) van mijn woonplaats Bergen naar Den Helder. 

Mocht u interesse hebben in een bovenooglidcorrectie? Komt u dan gerust bij ons langs voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio