Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Drachten

Mark van Bracht (1973), is al weer 8 jaar huisarts en werkt 5 dagen per week in Drachten (Friesland). Hij heeft de opleiding tot basisarts en huisarts gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Samen met zijn vrouwelijke collega hebben zij begin 2017 een geheel nieuw gezondheidscentrum in Drachten opgezet. In hun geaccrediteerde huisartsenpraktijk bevindt zich een moderne behandelkamer speciaal voor kleine ingrepen, ooglidcorrecties en mannelijke sterilisaties. Hier is tijd en aandacht voor de patiënt in een healing environment.  

Met 10 jaar ervaring in de kleine chirurgie, houdt hij zich sinds 2 jaar ook bezig met patiënten met hangende oogleden. Voor mensen met operatieangst reserveert hij extra tijd en kijkt hij wat er nodig is om het voor de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken.

Het klinkt misschien als een cliché, maar mijn drijfveer is altijd verbeteren. Dit proces is bijna een continue proces in mijn hoofd.

Hoewel van kinds af aan de plastische chirurgie al bovenaan mijn wensenlijstje stond, is het toch het brede huisartsenvak geworden. Een enorm geluk en voorrecht om zo dicht en vertrouwd bij de patiënt te kunnen staan.

Samen met mijn collega hebben we in ons nieuwe medische centrum veel plezier, maar zijn we ook serieus om ons zelf steeds te verbeteren. Door ons aan te sluiten bij Huisartskliniek hebben we nu een goed netwerk van experts in kleine chirurgie waar ik nu 2 dagen per week mee bezig ben.” 

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio