Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Elst Gld

Dokter R.A. Fonville

Mijn naam is Rene Fonville en ik ben als huisarts afgestudeerd aan de Rijks-Universiteit van Leiden. In de huisartsenpraktijk werk ik met een aantal collega’s samen waar ik altijd al veel voldoening haal uit het doen van kleine ingrepen zoas het verwijderen van een moedervlek, spatader of het injecteren van gewrichten.

Cosmetisch arts

Aansluiting bij Huisartskliniek gaf mij de mogelijkheid om mij te specialiseren in esthetische geneeskunde. De opleidingen zijn kwalitatief van hoog niveau en bijscholingen door specialisten op cosmetisch gebied, zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen. Belangrijk in het bieden van cosmetische en chirurgische behandelingen vind ik dat deze kunnen bijdragen aan het welzijn en het zelfvertrouwen van mensen. Het opheffen van al jaren storende (frons) rimpels met botox of een filler betekent soms zichtbaar veel voor mensen. Leuk ook om terug te horen dat de weer frisse, open blik na een ooglidcorrectie vaak veel complimenten van de omgeving oplevert. Overigens geeft een behandeling met Botox ook erg goede resultaten bij overmatig zweten, spanningshoofdpijn en migraine.

Aparte locatie

Mijn werk als cosmetisch arts verricht ik in een speciaal daarvoor geopende sfeervolle kliniek in Elst, met voldoende parkeergelegenheid. Kernwoorden die wij terughoren van klanten over onze benadering zijn laagdrempelig, prettige sfeer, betrokkenheid en aandacht.In onze kliniek is voorlichting een belangrijke pijler. Met uw wensen en budget als uitgangspunt, komen we samen tot de beste aanpak.

Aanmelden

Als uw belangstelling gewekt is voor een behandeling in Elst of als u nog vragen hebt, kunt u zich onderstaand direct aanmelden. 
Tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek hoor ik graag wat uw wensen zijn en bespreken we de mogelijkheden.

 

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio