Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Fijnaart

Ik wil mij graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Pooneh Khalili en ik ben sinds 2012 huisarts in Fijnaart. Ik run samen met mijn echtgenoot (Dr Pourfar) een leuke dorpspraktijk in Fijnaart (provincie Brabant).

Vanaf het begin van mijn basisopleiding tot arts heb ik veel interesse gehad voor dermatologie. Ik heb gedurende de 3.5 jaar voorafgaand aan mijn huisartsopleiding ruime ervaring opgedaan op de polikliniek dermatologie in het Amphia en Albert Schweitzer Ziekenhuis. Daarbij heb ik in de laatste fase van mijn huisarts opleiding, op eigen initiatief, stage gelopen in het huid en laser centrum te Oosterhout.

Zodoende is mijn kennis en ervaring op het gebied van huidaandoeningen aanzienlijk toegenomen en het verrichten van kleine chirurgische ingrepen is een van mijn specialiteiten geworden. Bovendien ben ik mij er meer bewust van geworden hoe het uiterlijk van mensen grote invloed kan hebben op de vele sociale en psychische aspecten van het leven. Het psychische effect van uiterlijk wordt helaas door het merendeel van mijn collega’s onderschat en hierdoor durven veel mensen met problemen over hun uiterlijk niet naar hun huisarts te gaan want ze vrezen dat ze als “aanstellers” gezien worden. Dit vind ik een groot tekort in ons vak als huisarts en ik wil daar graag verandering in aanbrengen. Vandaar dat ik besloten heb om als huisarts  cosmetische verrichtingen te doen en hierbij mensen te hulp schieten. Een beter gevoel aan iemand geven, geeft mij ook voldoening in mijn vak.

In dit kader heb ik me aangesloten bij Huisartskliniek zodat ik door training en bijscholing op dit dynamische vakgebied up to date blijf.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio