Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Garderen

Dokter A. Peters

Goedendag, mijn naam is Andre Peters en ik ben sinds 1998 apotheekhoudend huisarts in Garderen, een klein plaatsje midden op de Veluwe. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Utrecht en mijn opleiding voltooid in Cambridge, Groot Brittannië. Tijdens deze opleiding heb ik een kleine vier jaar als chirurgisch arts in het ziekenhuis gewerkt. Naast het werk als huisarts, wat zeer uitdagend en enerverend is, ben ik een aantal jaren geleden begonnen me te specialiseren in cosmetische behandelingen. Fillers, botox maar ook ooglidcorrecties hebben mijn bijzondere aandacht en belangstelling. Hiervoor heb ik binnen mijn praktijk ook een ruimte ingericht waar ik deze behandelingen kan uitvoeren. Het is plezierig iemand te kunnen helpen bij veranderingen van de huidstructuur die onvermijdelijk optreden bij het toenemen van de leeftijd. Anderzijds haast ik mij te verklaren dat ik weiger om mee te werken aan het 'verbouwen' van een persoon, die een onnatuurlijke jonge leeftijd nastreeft. Onze praktijk is een onderdeel van een gezondheidscentrum. Diverse andere therapeuten zijn geheel of in deeltijd aan onze praktijk verbonden, o.a. een huid- en oedeem therapeut.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio