Onze klanten beoordelen ons met een 8.8 / 10 - 1377 beoordelingen op Klantenvertellen.nl
Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Geleen

Dokter N. Jacobs

Ik ben Natasja Jacobs en sinds 2000 werkzaam als huisarts. Ik werk in een huisartsenpraktijk in Geleen met meerdere collega’s waarbij ieder zijn eigen specialisaties binnen het huisartsenvak heeft. Mijn interesse binnen de huisartsgeneeskunde heeft altijd bij kleine chirurgische verrichtingen gelegen waarbij ik ook veel belang hecht aan het cosmetische resultaat van de verrichting. Omdat er regelmatig vragen komen met betrekking tot cosmetische ingrepen en verrichtingen is het voor mij daarom een logische stap om de medische (en cosmetische) ingrepen die ik reeds doe uit te breiden met cosmetische verrichtingen zoals het verminderen van rimpels met rimpelfillers en btx. Ik heb me daarom verder bekwaamd hierin onder begeleiding van gerenommeerde artsen op cosmetisch gebied en kan u in mijn praktijk in Geleen nu ook ontvangen voor diverse cosmetische behandelingen.

 U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende intake waarbij ik u verder kan inlichten over de mogelijkheden en u een advies op maat kan geven rekening houdend met uw wensen en budget.

Voorop staat voor mij een tevreden klant die op een natuurlijke manier er beter uit wilt zien.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio