Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Gouda

Dokter N. van Amsterdam

Dokter Nathalie van Amsterdam staat aan het roer van Huisartskliniek Gouda. Tijdens haar studie had ze al bijzondere interesse in de huid en ze heeft gedurende anderhalf jaar meegewerkt aan een onderzoek naar huidkanker bij het Leids Universitair Medisch Centrum. De eerste vier jaar na haar registratie als arts heeft ze gewerkt op de afdeling plastische en algemene chirurgie in het ziekenhuis. Hier heeft ze veel chirurgische ervaring opgedaan. Een van haar specialisaties is ooglidcorrecties. Dokter van Amsterdam geniet ervan om mensen mooier te maken en een correctie van hangende oogleden is zeer dankbaar werk. Het geeft haar veel voldoening om zich naast het huisartsenvak extra te specialiseren. Dokter van Amsterdam en haar assistente Andrea ontvangen u graag in de kliniek voor een vrijblijvend consult

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio