Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Groningen

NEUSCORRECTIE EN RIMPELS VERWIJDEREN GRONINGEN

Overweegt u injectables om huidveroudering aan te pakken of stoort u zich al jaren aan uw neus? En woont u in of in de omgeving van Groningen? Maak dan kennis met dokter M. Nijentap en zijn kliniek in Groningen.

Neuscorrectie, injectables of een botoxbehandeling tegen overmatig zweten: waarom Huisartskliniek Groningen?

Dokter M. Nijentap runt een kliniek in Groningen waar hij onder andere neuscorrecties uitvoert. Ook rimpels waar u zich al jaren aan stoort laat u bij Huisartskliniek Groningen op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Groningen kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Groningen

De tekenen van huidveroudering tegengaan, met een natuurlijk resultaat. Dat is het uitgangspunt van dokter M. Nijentap en zijn team. U kunt bij Huisartskliniek Groningen terecht voor de volgende behandelingen:

  • Botox oksels (behandeling voor hyperhidrose, oftewel: overmatig zweten)
  • Huidverbetering handen
  • Neuscorrectie
  • Rimpels verwijderen

Maak kennis met dokter M. Nijentap

Dokter M. Nijentap is sinds 15 jaar werkzaam als huisarts in Eelde / Paterswolde en heeft zich sinds twee jaar deskundig en bekwaam gemaakt in de cosmetische behandelingen. Hij doet dit samen met zijn vrouw Janny Meter, die al 17 jaar schoonheidsspecialiste is. Samen bieden zij in de schoonheidssalon een totaalpakket voor huidverzorging op maat aan. Met goede indicatiestelling, uitgebreide intake en nazorg bent u hier op de juiste plek.

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Groningen

Wilt u weten wat dokter M. Nijentap en zijn team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Groningen. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio