Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Harlingen

Dokter T.E. Wesselius

Mijn naam is Titus Wesselius en ik sta als cosmetisch huisarts aan het roer van Huisartskliniek Harlingen. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Groningen en deed tijdens deze periode wetenschappelijk onderzoek in Zwitserland. Na het behalen van mijn artsenexamen heb ik twee jaar gewerkt op de afdeling chirurgie van het UMCG. Vervolgens heb ik mijn huisartsenopleiding voltooid in Sommerset, Engeland. Sinds 1998 werk ik fulltime als huisarts in Harlingen. In mijn chirurgische vooropleiding heb ik veel vaardigheden opgedaan en ik heb altijd affiniteit gehouden met chirurgie. Ik wilde graag - naast mijn reguliere werkzaamheden als huisarts - meer chirurgische werkzaamheden in mijn praktijk gaan uitvoeren. Door me bij Huisartskliniek aan te sluiten kan ik nu bovenooglidcorrecties en andere klein chirurgische ingrepen aanbieden aan eigen patiënten, maar ook aan patiënten van andere praktijken. U bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in mijn praktijk op het ziekenhuisterrein in Harlingen.

Gratis consult aanvragen
Huisartskliniek Harlingen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio