Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Heerhugowaard

Dokter A.C. van de Vusse

Dr. Anton C. van de Vusse is in Maastricht cum laude afgestudeerd en later gepromoveerd. Hij werkte sinds 2004 in huisartspraktijken in Dirkshorn, Obdam en Heerhugowaard. Hij heeft sinds 2007 een eigen geaccrediteerde huisartsenpraktijk en is huisartsopleider voor de VU. Hij is zich sinds 2012 tevens gaan specialiseren in de esthetische geneeskunde, en volgde hiermee zijn interesse voor de mogelijkheden en de enorme veiligheid van de natuurlijke fillers en Botuline toxine.

Hij is van mening dat het hem en u helpt binnen het cosmetische vakgebied, dat een huisarts in het algemeen dichter bij de mensen staat dan iemand die werkt in privéklinieken. 
Zijn motief is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat een onnatuurlijk effect ontstaat. De omgeving mag niet zien dat u behandeld bent. Een botoxbehandeling moet daarin net zo gewoon kunnen zijn als een schoonheidspecialiste of pedicure behandeling.

Het gaat hem om het totaalbeeld van een gezicht en niet alleen om het opvullen van een rimpel. Hij kan u optimaal voorlichten en behandelen, waarbij hij samen met u komt tot een behandeling die het best past bij uw gezicht , uw wensen en uw budget. Eventueel wordt er een langetermijnsplan opgesteld, waarbij geleidelijk de veranderingen opgebouwd worden tegen gereduceerd tarief. 

Natuurlijk is het fijn als een cliënt zich kan veroorloven geld uit te geven aan zijn of haar voorkomen, maar dat hoeft niet te betekenen dat slechts een kleine groep zich een cosmetische behandeling hoeft te kunnen betalen.
Hij gelooft dat het logischer is geld uit te geven aan een behandeling die het gezicht langdurig de oude glans teruggeeft die het had, dan om telkens een andere dure crème te kopen. 

  • Eerste adviserende cosmetische consult is gratis, u dient er tenslotte zeker van te zijn door wie u zich laat behandelen.
  • Vergelijk rustig de tarieven tussen privéklinieken en de huisartskliniek en vraag u af waar het verschil door komt.
  • En vergeet niet dat ook de behandeling van tandenknarsen, overmatig zweten, migraine en spanningshoofdpijn goed kan reageren op botuline toxine
Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio