Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Herwijnen

OOGLIDCORRECTIE EN KLEINE CHIRURGIE HERWIJNEN

Stoort u zich aan uw overhangende oogleden? Heeft u last van een likdoorn of een ingegroeide teennagel? En woont u in of in de omgeving van Herwijnen? Maak dan kennis met dokter J. Boone en zijn kliniek in Herwijnen.

Kleine chirurgie of rimpels verwijderen: waarom Huisartskliniek Herwijnen?

Dokter J. Boone runt een kliniek in Herwijnen waar hij onder andere kleine chirurgische ingrepen uitvoert. Ook laat u uw hangende oogleden bij Huisartskliniek Herwijnen op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Herwijnen kiest u voor een:

 • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
 • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
 • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
 • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Herwijnen

Het doel van dokter J. Boone is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat er een onnatuurlijk effect ontstaat. De omgeving mag niet zien dat u behandeld bent. Een botoxbehandeling moet daarin net zo gewoon kunnen zijn als een schoonheidsspecialiste of pedicure behandeling. U kunt bij Huisartskliniek Herwijnen terecht voor de volgende behandelingen:

 • Bovenooglidcorrectie
 • Ingegroeide teennagels verwijderen
 • Likdoorns verwijderen
 • Moedervlekken verwijderen
 • Ouderdomsvlekken verwijderen
 • Ouderdomswratten verwijderen
 • Steelwratten verwijderen
 • Talgkliercysten verwijderen
 • Vetbulten verwijderen

Maak kennis met dokter J. Boone

Na eerst werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeut besloot dokter J. Boone geneeskunde te gaan studeren aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Na het afstuderen heeft hij twee jaar als assistent Chirurgie gewerkt in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem. Zijn interesse ligt bij chirurgie doch vanwege de breedte van het vak nam hij het besluit om vervolgens de huisartsopleiding in Utrecht te gaan volgen, die hij in 1999 heeft afgerond. Dokter J. Boone nam in 2000 een apotheekhoudende plattelandspraktijk met verloskunde over omdat hij graag de geneeskunde in de volle breedte wil uitvoeren. In 2014 stopte hij met de verloskunde om zich te gaan richten op iets anders. Na het bouwen van een gezondsheidcentrum ging hij zich meer richten op chirurgische behandelingen.

“Sinds twee jaar ben ik een dag minder spreekuren gaan draaien omdat ik mijn vak verder wilde verdiepen en verbreden. Ik ben mij gaan specialiseren in cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrectie. Ik merk dat een kleine ingreep een grote impact kan hebben op het leven van mensen. Op deze manier kan ik het mooie huisartsenvak nog verder verbreden met een kant die door veel huisartsen als minder belangrijk gezien wordt. Vanwege het continueren van de kwaliteit heb ik mij aangesloten bij Huisartskliniek”.

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Herwijnen

Wilt u weten wat dokter J. Boone en zijn assistente Melissa voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Herwijnen. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Bij Huisartskliniek Herwijnen kiest u voor een:

 • Gratis en eerlijk adviesgesprek
 • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel
 • Ervaren cosmetisch huisarts
 • Warm welkom in de streek de Betuwe

 

Gratis consult aanvragen

Behandelaanbod Huisartskliniek Herwijnen

U kunt bij Huisartskliniek Herwijnen terecht voor de volgende behandelingen:

 

Maak kennis met dr. Jan Boone

Na eerst werkzaam geweest te zijn als fysiotherapeut besloot dr. Boone geneeskunde te gaan studeren aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Na het afstuderen heeft hij  2 jaar als assistent Chirurgie gewerkt in het Slingeland ziekenhuis te Doetinchem.

Zijn interesse ligt bij chirurgie doch vanwege de breedte van het vak  nam hij het besluit om vervolgens de huisartsopleiding in Utrecht te gaan volgen, die hij in 1999 heeft afgerond. Dr. Boone nam in 2000 een apotheekhoudende plattelandspraktijk met verloskunde over omdat hij graag de geneeskunde in de volle breedte wil uitvoeren.

In 2014 stopte hij met de verloskunde om zich te gaan richten op iets anders. Na het bouwen van een gezondsheidcentrum ging hij zich meer richten op chirurgische behandelingen.

“ Sinds 2 jaar ben ik een dag minder spreekuren gaan draaien omdat ik mijn vak verder wilde verdiepen en verbreden. Ik ben mij gaan specialiseren in cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrectie. Ik merk dat een kleine ingreep een grote impact kan hebben op het leven van mensen. Op deze manier kan ik het mooie huisartsenvak nog verder verbreden met een kant die door veel huisartsen als minder belangrijk gezien wordt.

Vanwege het continueren van de kwaliteit heb ik mij aangesloten bij Huisartskliniek”.

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Herwijnen

Wilt u weten wat dr. Jan Boone en zijn assistente Melissa voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek in de kliniek in Herwijnen. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio