Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Hoofddorp

Dokter Cathelijne de Lint

Mijn naam is Cathelijne de Lint en ik werk als cosmetisch arts bij Huisartskliniek  Hoofddorp. Na het afronden van de studie geneeskunde aan de UvA in Amsterdam in 2002 heb ik ruim 4 jaar als arts-assistent plastische chirurgie gewerkt. Hier heb ik veel chirurgische ervaring opgedaan en meegewerkt aan een onderzoek rondom de risico’s van permanente fillers. Na deze periode ging ik als forensisch arts aan de slag bij de GGD en de Forensische Polikliniek Kindermishandeling in Utrecht. Een bijzonder mooi maar mentaal zwaar vak. Na bijna 7 jaar zocht ik naar meer positiviteit in mijn werk. Het cosmetische- en chirurgisch vakwerk is me altijd blijven interesseren. Ik ben heel blij dat ik nu als cosmetisch arts bij Huisartskliniek Hoofddorp aan het roer sta. Samen met mijn collega - en tevens huidtherapeut - Eliza de Preijker zien wij het als een uitdaging om op natuurlijke wijze en met behoud van de eigenheid van een gezicht onze cliënten een frissere en jongere uitstraling te geven. U kunt bij ons terecht voor injectables, kleine chirurgie, bovenooglidcorrecties en behandelingen voor huidverbetering. Wij zien u graag voor een gratis consult.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio