Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Kerkrade

Dokter M. Vroomen

Dr. Vroomen heeft haar geneeskundestudie gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Na een lange tijd op de afdeling reumatologie van het Viecuri ziekenhuis in Venlo werkzaam te zijn geweest, heeft ze nadien de huisartsopleiding gevolgd en afgesloten.
Ze is momenteel werkzaam als huisarts in de regio Parkstad. 
Naast haar huisartswerkzaamheden is zij zich in 2011 gaan specialiseren in de esthetische geneeskunde. Naast workshops en trainingen, bezoekt ze regelmatig congressen om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde.

Haar huidige praktijk is gelocaliseerd in een karakteristiek monumentaal pand In Kerkrade.
De kleinschaligheid, persoonlijke benadering en warme ambiance maken SkinKlinnik tot een bijzondere kliniek. 

Het verbeteren en behouden van een natuurlijke uitstraling staat bij ons hoog in het vaandel. Esthetiek toepassen maar vooral uw eigen persoonlijkheid behouden, daar gaat het om. Wij gebruiken innovatieve en hoogwaardige producten om een jongere versie van uzelf weer naar boven te halen.

Soms kunnen kleine veranderingen uw uitstraling totaal veranderen en een boost geven aan uw persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Het taboe op cosmetische behandelingen zoals in het verleden verdwijnt, ook omdat de behandelingen subtiel zijn en vooral een natuurlijk uiterlijk wordt nagestreefd.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek stellen we een behandelplan op.
Hierbij wordt uw huidconditie, volumeverhoudingen, voorafgaande behandelingen, medicatiegebruik en bestaande aandoeningen in kaart gebracht. Uw verwachtingen en wensen worden besproken en wij lopen samen met u na wat in uw geval het meest zinvol is en wat voor u het mooiste maar vooral meest natuurlijke resultaat oplevert.

Woont u in Maastricht of Heerlen en wilt u meer weten over een behandeling met botox of over de ooglidcorrectie?

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio