Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Kerkrade

RIMPELS VERWIJDEREN EN DRAADJESLIFT KERKRADE

Stoort u zich aan uw rimpels en wilt u weer een jongere uitstraling? Of heeft u last van hyperhidrose (overmatig zweten)? En woont u in of in de omgeving van Kerkrade? Maak dan kennis met dokter M. Vroomen en haar kliniek in Kerkrade.

Rimpels verwijderen of draadjeslift: waarom Huisartskliniek Kerkrade?

Dokter M. Vroomen runt een kliniek in Kerkrade waar zij onder andere behandelingen uitvoert om rimpels te verwijderen. Ook uw hyperhidrose (overmatig zweten) kan u bij Huisartskliniek Kerkrade op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Kerkrade kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Kerkrade

Het doel van dokter Vroomen is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat een onnatuurlijk effect ontstaat. U kunt bij Huisartskliniek Kerkrade terecht voor de volgende behandelingen:

  • Botox oksels
  • Draadjeslift PDO
  • Rimpels verwijderen

Maak kennis met dokter M. Vroomen

Dokter M. Vroomen heeft haar geneeskundestudie gevolgd aan de Universiteit Maastricht. Na een lange tijd op de afdeling reumatologie van het Viecuri ziekenhuis in Venlo werkzaam te zijn geweest, heeft ze nadien de huisartsopleiding gevolgd en afgesloten.

Ze is momenteel werkzaam als huisarts in de regio Parkstad. Naast haar huisartswerkzaamheden is zij zich in 2011 gaan specialiseren in de esthetische geneeskunde. Naast workshops en trainingen, bezoekt ze regelmatig congressen om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde.

“Het verbeteren en behouden van een natuurlijke uitstraling staat bij ons hoog in het vaandel. Esthetiek toepassen maar vooral je eigen persoonlijkheid behouden, daar gaat het om. Wij gebruiken innovatieve en hoogwaardige producten om een jongere versie van jezelf weer naar boven te halen. Soms kunnen kleine veranderingen je uitstraling totaal veranderen en een boost geven aan je persoonlijkheid en zelfvertrouwen. Het taboe op cosmetische behandelingen zoals in het verleden verdwijnt, ook omdat de behandelingen subtiel zijn en vooral een natuurlijk uiterlijk wordt nagestreefd.”

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Kerkrade

Wilt u weten wat dokter M. Vroomen en haar team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Kerkrade. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio