Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Kloosterhaar

OOGLIDCORRECTIE EN KLEINE CHIRURGIE KLOOSTERHAAR

Stoort u zich aan uw overhangende oogleden? Of heeft u last van een likdoorn of een ingegroeide teennagel? En woont u in of in de omgeving van Kloosterhaar? Maak dan kennis met dokter P. Tichelaar en zijn kliniek in Kloosterhaar.

Kleine chirurgie of ooglidcorrectie: waarom Huisartskliniek Kloosterhaar?

Dokter P. Tichelaar runt een kliniek in Kloosterhaar waar hijj onder andere kleine chirurgische ingrepen uitvoert. Ook laat u uw hangende oogleden bij Huisartskliniek Kloosterhaar op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Kloosterhaar kiest u voor een:

 • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
 • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
 • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
 • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Kloosterhaar

Het doel van dokter P. Tichelaar is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat een onnatuurlijk effect ontstaat. U kunt bij Huisartskliniek Kloosterhaar terecht voor de volgende behandelingen:

 • Bovenooglidcorrectie
 • Ingegroeide teennagels verwijderen
 • Likdoorns verwijderen
 • Ouderdomswratten verwijderen
 • Steelwratten verwijderen
 • Talgkliercysten verwijderen
 • Vetbulten verwijderen

Maak kennis met dokter P. Tichelaar

Dokter P. Tichelaar is meer dan 20 jaar werkzaam als huisarts in een plattelandspraktijk waar hij het huisartsenvak in de volle breedte uitoefent. Naast de gebruikelijke kleine chirurgische ingrepen voert dokter P. Tichelaar ook bovenooglidcorrecties uit. In de recent verbouwde huisartsenpraktijk in Kloosterhaar is een speciale ruimte ingericht voor kleine chirurgische ingrepen. Bij deze ingrepen wordt dokter P. Tichelaar geassisteerd door een gediplomeerde OK-assistente.

“Mensen met overhangende bovenoogleden hebben vaak last van een beperking van hun gezichtsveld en/of van een vermoeid gevoel in de ogen. Het is dankbaar werk dit probleem met een ooglidcorrectie – waarbij het uiterlijk eveneens verbetert – te kunnen verhelpen. Het is een goede zaak dat wij als huisartsen deze ingrepen tegen een acceptabel tarief kunnen aanbieden.”

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Kloosterhaar

Wilt u weten wat dokter P. Tichelaar en zijn team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek in de kliniek in Kloosterhaar. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio