Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Kloosterhaar

Peter Tichelaar is meer dan 20 jaar werkzaam als huisarts in een plattelandspraktijk waar hij het huisartsenvak in de volle breedte uitoefent. Naast de gebruikelijke kleine chirurgische ingrepen voert dokter Tichelaar bovenooglidcorrecties en oorlelcorrecties bij uitgescheurde of uitgerekte oorlellen uit.

“Mensen met overhangende bovenoogleden hebben vaak last van een beperking van hun gezichtsveld en/of van een vermoeid gevoel in de ogen. Het is dankbaar werk dit probleem met een ooglidcorrectie – waarbij het uiterlijk eveneens verbetert – te kunnen verhelpen. Ook het corrigeren van beschadigde of uitgerekte oorlellen is een ingreep die door mij verricht wordt en waar patiënten blij mee zijn. Het is een goede zaak dat wij als huisartsen deze ingrepen tegen een acceptabel tarief kunnen aanbieden.”

In de recent verbouwde huisartsenpraktijk in Kloosterhaar is een speciale ruimte ingericht voor kleine chirurgische ingrepen. Bij deze ingrepen wordt dokter Tichelaar geassisteerd door een gediplomeerde OK-assistente.

Bij het vrijblijvende intakegesprek worden alle aspecten van de procedure en de ingreep met u besproken zodat u in staat bent om een weloverwogen keuze te maken voor een goede behandeling tegen een betaalbaar tarief.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio