Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Midwoud

PLEXR SOFT SURGERY, OOGLIDCORRECTIE EN RIMPELS VERWIJDEREN MIDWOUD

Overweegt u een behandeling met de nieuwe innovatieve PlexR Soft Surgery, een ooglidcorrectie of injectables om huidveroudering aan te pakken? En woont u in of in de omgeving van Midwoud? Maak dan kennis met dokter A. Roukema – de Jong en dokter S. van Assema – de Jong en hun kliniek in Midwoud.

PlexR, ooglidcorrectie of rimpels verwijderen: waarom Huisartskliniek Midwoud?

Dokters en zussen A. Roukema – de Jong en S. van Assem – de Jong runnen samen een kliniek in Midwoud, waar u behandelt kunt worden met één van onze nieuwste technieken: de PlexR Soft Surgery. Met deze techniek kunnen onder andere ooglidcorrecties worden uitgevoerd zonder snijden. Ook kunt u bij Huisartskliniek Midwoud op een veilige en natuurlijke manier aan uw rimpels worden geholpen.

Bij Huisartskliniek Midwoud kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ingreep met de innovatieve PlexR Soft Surgery;
  • Ervaren cosmetisch huisartsen.

Behandelaanbod Huisartskliniek Midwoud

Mensen mooier maken op een natuurlijke manier en mensen weer blij maken met zichzelf. Dat is het uitgangspunt van dokter A. Roukema-de Jong en dokter S. van Assema-de Jong. U kunt bij Huisartskliniek Midwoud terecht voor de volgende behandelingen:

  • Botox oksels (behandeling voor hyperhidrose, oftewel: overmatig zweten)
  • Bovenooglidcorrectie
  • Huidverbetering handen
  • PlexR
  • Rimpels verwijderen

Maak kennis met dokter A. Roukema-de Jong en dokter S. van Assema-de Jong

Binnen Huisartskliniek NatuurlijkJong! werken de twee zussen dokter A. Roukema – de Jong en dokter S. van Assema – de Jong als huisarts en cosmetisch arts.  Zij voeren diverse medische huidbehandelingen uit, met name ooglidcorrecties en injectables.  In de loop der jaren hebben zij ruime ervaring opgedaan en vele mensen naar tevredenheid behandeld. 

“Huisartskliniek biedt ons de mogelijkheid om gedegen trainingen te volgen en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo kunnen wij nog beter doen wat we het liefste doen, mensen weer blij maken met zichzelf.”

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Midwoud

Wilt u weten wat dokter A. Roukema – de Jong en dokter S. van Assem – de Jong voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Midwoud. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio