Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Rotterdam

Dokter Isabelle Schalkwijk

Ik ben dokter Isabelle Schalkwijk en werk op maandag, woensdag en donderdag in mijn huisartsenpraktijk in Rotterdam. Mijn 6-jarige studie geneeskunde heb ik gedaan op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hierna heb ik de opleiding tot huisarts gevolgd. In het laatste jaar van mijn studie ben ik in een huisartsenpraktijk in Schiebroek beland en ben hier sindsdien werkzaam gebleven. Na het laatste opleidingsjaar tot huisarts (2005) heb ik hier een aantal jaar in loondienst gewerkt en sinds 1 april 2009 ben ik de trotse praktijkhouder van Huisartsenpraktijk Schalkwijk. Wat ik erg leuk vind om te doen zijn kleine chirurgische ingrepen zoals moedervlekken, wratjes en huidaanhangsels verwijderen en bijvoorbeeld het plaatsen van spiraaltjes. Om mijn verrichtingen nog meer uit te breiden voer ik elke woensdag bovenooglidcorrecties uit in mijn praktijk. Ik haal voldoening uit mensen blijer maken en zich mooier te laten voelen.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio