Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Schijndel

Dokter J. Musterd en dokter P. Moazzeni

Graag stellen wij ons aan u voor. Sinds 2001 zijn wij in Schijndel gevestigd als huisarts. Naast de dagelijkse huisartsgeneeskunde zijn wij altijd bezig geweest met aanvullende werkzaamheden. Daarnaast zijn we beiden actief als huisartsopleider aan de Universiteit te Nijmegen. Omdat wij merken dat onze patiënten in toenemende mate vragen naar cosmetische ingrepen was het voor ons logisch de stap naar de cosmetische chirurgie te maken. Mensen willen zich niet alleen gezond voelen, maar willen ook tevreden zijn met hun uiterlijk.

In onze moderne praktijk beschikken wij over de mogelijkheid om cosmetische zorg dichtbij en in een vertrouwde omgeving aan te bieden. Onder de vlag van de Huisartskliniek zijn wij door professionele artsen getraind om diverse cosmetische ingrepen te kunnen verrichten. Zo kunt u bij ons terecht voor bovenooglidcorrecties, kleine chirurgische ingrepen en het verwijderen van rimpels met botox en fillers.

Regelmatig volgen wij scholingen om zo optimaal op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Het houdt ons actueel en het verzekert u van goede kwalitatieve zorg.

Wij zijn dan ook trots om u in onze regio van dienst te mogen zijn: laagdrempelig en voor een eerlijke prijs, gewoon bij de huisarts. Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd in een behandeling, maak gerust een afspraak. Tijdens deze afspraak horen graag uw wensen en nemen wij de tijd de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. 

Gratis consult aanvragen
Huisartskliniek Schijndel

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio