Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Sint Michielsgestel

Drs. Chantalle Burgers -  Drs. Bas van Galen

Als cosmetisch artsen behandelen wij mensen met vragen op het gebied van huidveroudering en huidverbetering. Wij behandelen mensen met botuline toxine (u beter bekend als de zgn botox), fillers, PRP en de eMatrix. Altijd afgestemd op de wensen van de cliënt. Verbetering, herstel en verzorging van de huid kan thuis worden voortgezet met de producten van dr. Zein Obagi, met regelmatige controle en begeleiding van de huidspecialisten. Daarnaast voeren wij allerlei kleine chirurgische ingrepen uit, zoals het verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten of likdoorns. Boven-ooglidcorrectie, sterilisatie van de man (vasectomie) en het verwijderen (scleroseren) van spataderen zijn veel gevraagde ingrepen.

“Samen op zoek naar een oplossing waar u zich prettig bij voelt.” Door goed te luisteren, te adviseren maar de keuze altijd aan de cliënt te laten. Gaan voor een ‘natuurlijk resultaat’. Zo werken wij binnen de EERSTELIJNkliniek / HUISARTSkliniek Sint-Michielsgestel.

Studie en werkervaring
Chantalle Burgers volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Hier behaalde zij in 2011 haar artsenbul. Na het volgen van uitgebreide scholing op alle deelgebieden van de cosmetische geneeskunde is zij al sinds april 2012 bij de kliniek werkzaam. Zij is net als haar collega arts ingeschreven in het BIG register.

Bas van Galen is al 10 jaar werkzaam als arts. Bas volgde zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens zijn studie geneeskunde merkte hij zijn affiniteit met de plastische chirurgie: “er bestaan veel misvattingen over plastische chirurgie. De meest gehoorde is dat er wordt gedacht dat je de hele dat bezig bent met het mooier maken van mensen. Ik geniet juist van de diversiteit van het vak en dat je mensen met kleine ingrepen soms enorm kan helpen. “Een kleine ingreep kan kwaliteit van leven enorm verbeteren.”

Door het gehele jaar door congressen, seminars en mastercourses te volgen blijven onze artsen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de diverse specialismen.

Sinds 2015 zijn wij verhuisd binnen Sint-Michielsgestel naar een nieuwe grotere locatie van waar uit wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio