Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Steenderen

Dokter Pieter Lofvers

Mijn naam is Pieter Lofvers en ben in 1991 afgestudeerd als arts. Vervolgens heb ik na de Tropenopleiding (chirurgie en gynaecologie/verloskunde) 3 jaar in Afrika (Zambia) gewerkt. Nadat ik de huisartsopleiding had afgerond en 5 jaar had waargenomen, heb ik mij gevestigd in Steenderen. Een dorpspraktijk was na mijn ervaring in Afrika altijd mijn wens; voornamelijk omdat je daar het huisartsenvak in de breedste zin van het woord kunt uitoefenen. Ik was altijd al gewend om veel chirurgische ingrepen zelf te doen, en dat komt nu ook goed van pas. Ook ben ik me gaan specialiseren in de oogheelkunde (spleetlamponderzoek, netvliesbeoordeling, drukmeting) zodat mensen voor veel zaken met betrekking tot oogheelkunde bij mij terecht kunnen.

Met het uitvoeren van bovenooglidcorrecties ben ik in 2011 begonnen, op verzoek van patiënten. Toen dit goed ging ben ik dit gaan uitbreiden, en nu doe ik wekelijks drie ooglidcorrecties. Dit geeft mij veel voldoening; mensen kunnen erg opknappen van een ooglidcorrectie, ze hebben minder klachten en zien er frisser en minder vermoeid uit. Ik ben aangesloten bij Huisartskliniek om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken.

Wilt u weten of een ooglidcorrectie iets voor u kan betekenen? U bent welkom in mijn praktijk voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. 

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio