Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Veldhoven

Graag wil ik me via deze weg aan u voorstellen. Mijn naam is Atiq Homa. Ik heb mijn eigen huisartsenpraktijk in Veldhoven vanaf 2009. Voordat ik deze praktijk gestart ben, heb ik een gevarieerd opleidingstraject met altijd een accent op chirurgie doorlopen. Ik heb in 1996 de opleiding tot basis arts gevolgd in Afghanistan en Rusland, daarna heb ik 2 jaar een vooropleiding chirurgie gevolgd. Vervolgens ben ik naar Nederland gekomen en heb ik volgens Nederlandse maatstaven de opleiding tot basisarts gevolgd op de universiteit van Maastricht. Hierna heb ik in verschillende ziekenhuizen  in en rond Eindhoven gewerkt, met altijd een vorm van chirurgie als leidraad. Met name bij cardiochirurgie in Catharina ziekenhuis heb ik veel geleerd om te werken met chirurgische precisie. In 2006 heb ik besloten om de vervolgopleiding huisartsgeneeskunde te volgen. Een belangrijke reden hiervoor was dat ik als huisarts ook de mogelijkheid heb om me te kunnen ontwikkelen met kleine chirurgie. Wegens mijn werkervaring was het mogelijk de verkorte opleiding te volgen. Ik heb mijn opleiding tot huisarts met succes afgemaakt en meteen daarna als waarnemend huisarts aan de slag gegaan. In juni 2009 heb ik mijn huidige praktijk  van een gepensioneerd collega overgenomen en werk sindsdien dagelijks met veel plezier in de praktijk. Mijn passie, chirurgie, is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Daarom heb ik ook besloten om me hierin verder te specialiseren.

Graag bied ik u een gratis en vrijblijvend consult aan, waarin ik u persoonlijk te woord kan staan. Het is voor u en mij belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat. De wensen van u staan bij mij centraal, daarom zal ik ook uitgebreid de tijd nemen om alles rustig met u te bespreken.

Woont u in de omgeving van Eindhoven en zoekt u een kliniek waar u terecht kunt voor een behandeling met injectables?

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio