Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Venray

OOGLIDCORRECTIE VENRAY

Stoort u zich aan uw overhangende oogleden? En woont u in of in de omgeving van Venray? Maak dan kennis met dokter I. van Tiel en haar kliniek in Venray.

Ooglidcorrectie: waarom Huisartskliniek Venray?

Dokter I. van Tiel runt een kliniek in Venray waar zij onder andere ooglidcorrecties uitvoert. Laat uw hangende oogleden bij Huisartskliniek Venray op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Venray kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Venray

Het doel van dokter I. van Tiel is om mensen weer blij te maken met hun eigen uiterlijk, zonder dat je het gezicht ingrijpend veranderd, dat is de kunst. U kunt bij Huisartskliniek Venray terecht voor de volgende behandeling:

  • Bovenooglidcorrectie.

Maak kennis met dokter I. van Tiel

Dokter I. van Tiel staat aan het roer van Huisartskliniek Venray en werkt hier samen met een team van huidtherapeuten. Op vrijdag verricht zij ooglidcorrecties. Ze heeft geneeskunde gestudeerd in Maastricht en ze heeft haar huisartsenopleiding gevolgd in Nijmegen. Sinds 2000 werkt ze met veel plezier en voldoening als huisarts in de dynamische huisartsenpraktijk Antoniusveld in Venray.

“Als huisarts verricht ik al jaren kleine, chirurgische ingrepen. De laatste jaren heb ik me toegelegd op het verrichten van ooglidcorrecties. Het precisiewerk, een mooi resultaat en een tevreden patiënt geven mij veel voldoening. De opleiding hiervoor volgde ik bij Huisartskliniek.

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Venray

Wilt u weten wat dokter I. van Tiel en haar team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Venray. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio