Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Venray

Dokter Ilse van Tiel

Mijn naam is Ilse van Tiel en sta aan het roer van Huisartskliniek Venray. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Maastricht en heb mijn huisartsenopleiding gevolgd in Nijmegen. Inmiddels werk ik al 17 jaar met heel veel plezier en voldoening als huisarts in de dynamische huisartsenpraktijk Antoniusveld in Venray.

Als huisarts verricht ik al jaren kleine, chirurgische ingrepen. De laatste jaren heb ik me ook toegelegd op cosmetische ingrepen, omdat ik in toenemende mate merk dat ‘je gezond en vitaal voelen’ voor veel mensen mede samenhangt met tevreden zijn over je uiterlijk. De cosmetische ingrepen zijn voor mij een extra uitdaging. Het precisie-werk, een mooi resultaat en een tevreden patiënt geven mij veel voldoening.

De opleiding tot cosmetisch arts volgde ik bij Huisartskliniek en ook hier volg ik regelmatig nascholing. Ik vind het belangrijk om de ontwikkelingen op het gebied van de cosmetische geneeskunde te blijven volgen, zodat ik de nieuwste technieken kan toepassen en u het beste advies kan geven. Daarbij probeer ik een frissere, natuurlijke uitstraling met behoud van het eigen gezicht te realiseren. 

Een van de cosmetische ingrepen die ik verricht is een ooglidcorrectie. Hiervoor kan een medische reden zijn, zoals vermoeide ogen of een beperkt gezichtsveld maar ook kan de reden cosmetische zijn. Het effect van een ooglidcorrectie is in elk geval vaak een meer uitgeruste uitstraling en oogopslag.

In Huisartskliniek Venray ga ik naast ooglidcorrecties en andere kleine chirurgische ingrepen op korte termijn ook rimpelbehandelingen met botox en fillers uitvoeren. Ik werk daarbij samen met drie huidtherapeuten. Door gebruik te maken van elkaars expertise kunnen we u gericht en persoonlijk adviseren.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Dan bent u welkom voor een persoonlijk, vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in mijn praktijk in Venray. We bespreken dan samen uw wensen en verwachtingen en u krijgt inzicht in de mogelijkheden. Welke behandeling is het meest zinvol en wat geeft het mooiste en meest natuurlijke resultaat?

Graag tot ziens bij Huisartskliniek Venray

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio