Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Venray

OOGLIDCORRECTIE EN RIMPELS VERWIJDEREN VENRAY

Stoort u zich aan uw overhangende oogleden? Of wilt u weer een jongere en frissere uitstraling door het aanpakken van uw rimpels? En woont u in of in de omgeving van Venray? Maak dan kennis met dokter I. van Tiel en haar kliniek in Venray.

Ooglidcorrectie of rimpels verwijderen: waarom Huisartskliniek Venray?

Dokter I. van Tiel runt een kliniek in Venray waar zij onder andere behandelingen met injectables uitvoert om rimpels te verminderen en/of te verwijderen. Ook laat u uw hangende oogleden bij Huisartskliniek Venray op een effectieve manier aanpakken door een ervaren cosmetisch huisarts.

Bij Huisartskliniek Venray kiest u voor een:

  • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
  • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
  • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
  • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Venray

Het doel van dokter I. van Tiel is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat een onnatuurlijk effect ontstaat. Mensen weer blij maken met hun eigen uiterlijk, zonder dat je het gezicht ingrijpend veranderd, dat is de kunst. U kunt bij Huisartskliniek Venray terecht voor de volgende behandelingen:

  • Bovenooglidcorrectie
  • Rimpels verwijderen

Maak kennis met dokter I. van Tiel

Dokter I. van Tiel staat aan het roer van Huisartskliniek Venray. Ze heeft geneeskunde gestudeerd in Maastricht en ze heeft haar huisartsenopleiding gevolgd in Nijmegen. Inmiddels werkt ze al 17 jaar met heel veel plezier en voldoening als huisarts in de dynamische huisartsenpraktijk Antoniusveld in Venray.

“Als huisarts verricht ik al jaren kleine, chirurgische ingrepen. De laatste jaren heb ik me ook toegelegd op cosmetische ingrepen, omdat ik in toenemende mate merk dat ‘je gezond en vitaal voelen’ voor veel mensen mede samenhangt met tevreden zijn over je uiterlijk. De cosmetische ingrepen zijn voor mij een extra uitdaging. Het precisiewerk, een mooi resultaat en een tevreden patiënt geven mij veel voldoening.

De opleiding tot cosmetisch arts volgde ik bij Huisartskliniek en ook hier volg ik regelmatig nascholing. Ik vind het belangrijk om de ontwikkelingen op het gebied van de cosmetische geneeskunde te blijven volgen, zodat ik de nieuwste technieken kan toepassen en u het beste advies kan geven. Daarbij probeer ik een frissere, natuurlijke uitstraling met behoud van het eigen gezicht te realiseren. “

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Venray

Wilt u weten wat dokter I. van Tiel en haar team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Venray. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio