Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Westervoort

N. Adamo en J. Eggersman

Vanuit de hoofdlocatie in Westervoort werken Natale Adamo, Judith Eggersman en Sasja Gerritsen.

Als medisch directeur werkt Natale Adamo 2 dagen per week als cosmetisch huisarts in de kliniek in Westervoort. De resterende dagen werkt hij als huisarts in een groepspraktijk in Doesburg. Natale houdt zich als medisch directeur bezig met de coördinatie en uitvoering van opleidingen en trainingen voor de aangesloten huisartsen. Sinds 2009 is Natale actief als cosmetisch (huis)arts.

“Huisartsen hebben een brede algemene medische kennis en zijn gewend om kleine chirurgische behandelingen uit te voeren. Voor veel mensen is de drempel om een afspraak met een huisarts te maken niet zo hoog en dat is prettig aangezien cosmetische behandelingen nog steeds niet uit de taboesfeer zijn. Alle huisartsen die bij Huisartskliniek zijn aangesloten zijn opgeleid door top professionals op het gebied van cosmetische -en medische behandelingen en volgen verplichte nascholingen. Alles om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.”

Judith Eggersman is algemeen directeur van Huisartskliniek en houdt zich bezig met de dagelijkse leiding en is eerste aanspreekpunt voor de aangesloten huisartsen. Samen met haar partner Natale Adamo is zij ook verantwoordelijk voor de spreekuren bij Huisartskliniek Westervoort. 

“De beslissing iets aan een aandoening of uiterlijk probleem te laten doen vraagt een goede en gedegen voorbereiding. Welke arts of welke kliniek kies je? Hoe ervaren is de arts? Zijn de producten waarmee gewerkt wordt veilig? Wat kan ik van het resultaat verwachten? Past de prijs bij me? Allemaal belangrijke vragen die een duidelijk en eerlijk antwoord verdienen. Bij Huisartskliniek willen we mensen op de eerste plaats een veilig en vertrouwd gevoel geven door in te zetten op de allerbeste kwaliteit, zowel op het gebied van de huisartsen als de producten waar we mee werken.”

Sasja Gerritsen houdt zich als cosmetisch consulent bezig met intakegesprekken voor ooglidcorrecties en met het afhandelen van aanvragen van cliënten. Daarnaast draagt zij zorg voor de marketing- en pr activiteiten van Huisartskliniek Westervoort en de landelijke organisatie. Zij is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9 uur tot 14.30 uur op telefoonnummer 085-4016596.

U kunt een afspraak inplannen op onze locatie in Westervoort via het aanmeldformulier. U kunt ook bellen naar ons telefoonnummer: 085-4016596. Wij helpen u graag uw wensen te realiseren!

Wilt u meer weten over de behandeling met injectables?

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio