Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Zaandam

Dokter A. van Loenen

Mijn naam is Andre van Loenen, ik ben sinds september 2006 huisarts in Zaandam en praktijkhouder van Huisartsenpraktijk van Loenen. Huisarts zijn is een geweldig beroep en het mooie is dat het takenpakket van een huisarts, naast de basis huisartsgeneeskunde, zelf verder vorm gegeven kan worden door de huisarts. 

Als huisarts ben ik zeer ambitieus en breed geïnteresseerd in de diverse verrichtingen en onderzoeken die ik voor patiënten/klanten in mijn eigen praktijk kan uitvoeren. In de praktijk is alles kleinschalig, vaak dichtbij voor mensen en laagdrempelig. Vandaar dat ik zoveel mogelijk voor patiënten in mijn eigen praktijk wil kunnen doen. Ik kijk altijd door de ogen van een patiënt naar mijn eigen praktijk; wat als ik zelf patiënt/klant zou zijn van de praktijk, wat zou ik dan willen verbeteren of graag willen zien in de praktijk ?

Door deze brede interesse en belangstelling biedt ik samen met een collega een uitgebreid zorgpakket aan patiënten. Zo ben ik bijvoorbeeld ook huisarts-echografist, waarbij ik zelf echo’s maak bij patiënten van o.a. de buik en gewrichten om de oorzaak van een klacht op te sporen. Overigens kunnen mensen, die niet bij mij in de praktijk staan ingeschreven, ook daarvoor bij mij terecht. 

In de praktijk doen wij bijna dagelijks diverse verrichtingen, zoals spiraaltjes inbrengen, gewrichtsinjecties geven en chirurgische verrichtingen (zoals ooglidcorrecties). Aangezien er bij de chirurgische verrichtingen frequent raakvlakken zijn met de cosmetiek en vanwege mijn brede belangstelling was de stap naar cosmetische behandelingen bijna vanzelfsprekend. 

Om de kwaliteit van de behandelingen te waarborgen koos ik ervoor om onder de vlag van huisartskliniek te gaan werken. We worden regelmatig professioneel bijgeschoold, dat ervoor zorgt dat we bekwaam blijven en op de hoogte van de recentste ontwikkelingen. Het is een mooie en bijzondere zorg die ik hiermee aan klanten lever.

www.huisartskliniekzaandam.nl 

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio