Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Zaandam2

Drs A. Milli, huisarts

Sinds 2008 ben ik werkzaam als huisarts in een duo praktijk samen met mijn man E. Yilmaz.
Onze praktijkpopulatie is zeer divers en laat ook ruimte toe voor behandelingen buiten de huisartsgeneeskunde. Zo doen wij ook besnijdenissen en hebben een vaccinatiecentrum verbonden aan de praktijk. Wij doen veel kleine chirurgie.

Sinds 2009 bieden wij laserbehandelingen aan in de praktijk.
De laser die ik gebruik, de Cynosure Elite,  heeft veel mogelijkheden. Het is een dermatologische laser die veilig verschillende huidaandoeningen kan behandelen. De Cynosure bevat de Alexandriet laser (755nm) en de Yag laser (1064nm).
Er zijn behandelingen die voor cosmetische en medische doeleinden uitgevoerd worden.

Voor een behandeling vindt een intake gesprek plaats. Bij huidafwijkingen kijk ik eerst naar de afwijking en beoordeel dan of het wel of niet behandeld kan worden.
Cliënten krijgen eerlijk advies over de mogelijkheden. Mogelijkheden voor laserontharing zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zullen vrouwen en mannen die donkerblonde of lichtbruine haartjes hebben mogelijk niet in aanmerking komen voor laserontharing. In geval van twijfel wordt er (vrijblijvend) een klein oppervlak behandeld en het resultaat afgewacht.

Er zijn veel vrouwen die een behandeling willen om overmatige beharing in het gelaat tegen te gaan.
In geval van hypertrichose (overmatige beharing waarbij tenminste 5 keer zoveel haar dan gemiddeld) heb je veel behandelingen nodig en ben je niet klaar na 6 sessies.

Zo zullen deze vrouwen tenminste 15 keer moeten komen voor een gezichtsbehandeling.
Zo bestaat er mogelijkheid voor haarreductie tot 90%. Tevens zullen vrouwen die eenmaal overbeharing hebben met name in het gelaat altijd wel nieuwe haartjes terugkrijgen, ook al zal het nooit meer zoveel zijn als aan begin van de behandeling.  De Cynosure laser is de enige laser op de markt die 15 mm diep in de huid kan gaan. Zo kunnen vrij diep gelegen haarwortels bereikt worden. Dit ziet men terug in de goede resultaten.

Heb je geen last van overbeharing maar wil je wel definitief af van bv oksel, bikini en been haartjes dan is haarreductie tot 99% mogelijk in 6 tot 10 sessies.

Veel patiënten zijn gebaat bij laserontharing om recidiverende ontstekingen in de oksels en liezen te voorkomen (hydradenitis). Bij mannen die last hebben van een recidiverende sinus pilonidalis (ontseking aan de bilnaad door ingegroeide haren) is laserontharing zeer effectief gebleven.

Tevens zijn behandelingen van goedaardige plekjes in het gelaat mogelijk. Bijvoorbeeld een gepigmenteerde fibroom of een verruca seborroica. Als je de afwijking kan laseren hoef je niet meer te snijden waardoor de kans op een litteken aanzienlijk kleiner wordt.

Meest toegepaste laserbehandelingen in de praktijk zijn:

  • Ontharen van lichte tot zeer donkere huid
  • Couperose/ rosacea
  • Hemangiomen
  • Spider naevi
  • Varices (tot 5 mm dikte)
  • Sproeten en andere goedaardige pigmentvlekken
  • Gepigmenteerde verruca plana

Sinds 2012 ben ik verbonden aan de huisartskliniek. Het aanbieden van cosmetische behandelingen in combinatie met de dermatologische behandelingen maakt het plaatje voor mij compleet. Ik wil op deze manier de behandelingen uitbreiden om de cliënt een compleet mogelijk pakket aan te kunnen bieden.

Meer weten over fillers of injectables?

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio