Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Zwolle

RIMPELS VERWIJDEREN EN KLEINE CHIRURGIE ZWOLLE

Stoort u zich aan uw overhangende oogleden? Heeft u last van een likdoorn? Heeft u interesse in een draadjeslift?  Of wilt u weer een jongere en frissere uitstraling door uw rimpels aan te pakken? En woont u in of in de omgeving van Zwolle? Maak dan kennis met dokter J. de Jonge en zijn kliniek in Zwolle.

Kleine chirurgie, rimpels verwijderen of botox oksels: waarom Huisartskliniek Zwolle?

Dokter J. de Jonge runt een kliniek in Zwolle waar hij onder andere kleine chirurgische ingrepen en draadjeslift uitvoert. Ook kan dokter J. de Jonge u, op een effectieve manier, van uw hyperhidrose (overmatig zweten) afhelpen bij Huisartskliniek Zwolle.

Bij Huisartskliniek Zwolle kiest u voor een:

 • Gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek;
 • Laagdrempelig en vertrouwd gevoel;
 • Kleinschalige kliniek, dus veel tijd en aandacht voor iedere cliënt;
 • Ervaren cosmetisch huisarts.

Behandelaanbod Huisartskliniek Zwolle

Het doel van dokter J. de Jonge is om mensen zo jeugdig en fris mogelijk eruit te laten zien, zonder dat een onnatuurlijk effect ontstaat. U kunt bij Huisartskliniek Zwolle terecht voor de volgende behandelingen:

 • Botox oksels
 • Draadjeslift PDO
 • Ingegroeide teennagels verwijderen
 • Likdoorns verwijderen
 • Moedervlekken verwijderen
 • Rimpels verwijderen
 • Steelwratten verwijderen
 • Talgkliercysten verwijderen
 • Vetbulten verwijderen

Maak kennis met dokter J. de Jonge

Dokter J. de Jonge is sinds 1998 als huisarts werkzaam in zijn eigen praktijk in Zwolle. Sinds 2011 heeft hij een prachtige nieuwe locatie in het centrum, goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Dr. J. de Jonge heeft een chirurgische vooropleiding gehad en heeft veel ervaring in reconstructieve chirurgie opgedaan tijdens zijn tijd als arts op het brandwondencentrum. Daar komt ook zijn bijzondere aandacht voor de huid vandaan.

“Ik heb in mijn tijd als brandwondenarts dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk de huid is voor het zelfvertrouwen van de patiënt. Het initiatief van Huisartskliniek om cosmetische behandelingen bij ervaren huisartsen onder te brengen spreekt mij dan ook erg aan. Mijn streven is om u op een subtiele wijze een fris uiterlijk te geven, een mooie uitstraling die past bij uw leeftijd. Niemand vindt het leuk om te horen " wat kijk je streng" terwijl je je vrolijk voelt, alleen maar door wat rimpels in je voorhoofd. Daarbij geldt in de eerste plaats: eerlijk zijn over wat kan maar ook over wat niet kan. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs zodat cosmetische ingrepen voor iedereen bereikbaar zijn. Bij Huisartskliniek heb ik aanvullende cursussen en trainingen gevolgd voor het verwijderen van rimpels met botuline toxine en fillers (injectables) alsmede het behandelen van overmatig zweten onder de oksels.”

Gratis adviesgesprek Huisartskliniek Zwolle

Wilt u weten wat dokter J. de Jonge en zijn team voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom voor een persoonlijk adviesgesprek bij Huisartskliniek in Zwolle. Dit gesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio