Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Huisartskliniek Zwolle

Dokter J. de Jonge

Ik ben dokter Johan de Jonge.

Ik ben sinds 1998 als huisarts werkzaam in mijn eigen praktijk in Zwolle. Sinds 2011 heb ik een prachtige nieuwe locatie in het centrum, goed bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid voor de deur.

In mijn praktijk doe ik al vele extra ingrepen die het werk als huisarts zo interessant en veelzijdig maken.

Ik heb een chirurgische vooropleiding gehad en veel ervaring in reconstructieve chirurgie tijdens mijn tijd als arts op het brandwondencentrum. Daar komt ook mijn bijzondere aandacht voor de huid vandaan. Ik heb in mijn tijd als brandwondenarts dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk de huid is voor het zelfvertrouwen van de patiënt.  

Het initiatief van Huisartskliniek om cosmetische behandelingen bij ervaren huisartsen onder te brengen spreekt mij dan ook erg aan. Mijn streven is om u op een subtiele wijze een fris uiterlijk te geven, een mooie uitstraling die past bij uw leeftijd. Niemand vindt het leuk om te horen " wat kijk je streng" terwijl je je vrolijk voelt, alleen maar door wat rimpels in je voorhoofd. Daarbij geldt in de eerste plaats: eerlijk zijn over wat kan maar ook over wat niet kan. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs zodat cosmetische ingepen voor iedereen bereikbaar zijn.

Bij Huisartskliniek heb ik aanvullende cursussen en trainingen gevolgd voor het verwijderen van rimpels metbotuline toxine en fillers (injectables) alsmede het behandelen van overmatig zweten onder de oksels.

Mocht u vragen, of interesse in een behandeling hebben, maak gerust een afspraak. Tijdens deze afspraak hoor ik graag wat uw wensen zijn en zullen we de mogelijkheden daartoe bespreken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en gratis. 

Gratis consult aanvragen

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio