Cosmetische en chirurgische ingrepen.
Veilig en vertrouwd bij een cosmetisch huisarts.
Neem contact op

Team Huisartskliniek

Natale Adamo - Cosmetisch huisarts en Medisch directeur

Als cosmetisch huisarts werkt Natale Adamo twee dagen per week in de kliniek in Westervoort. De resterende dagen werkt hij als huisarts in een groepspraktijk in Doesburg. Natale houdt zich als medisch directeur bezig met de coördinatie en uitvoering van opleidingen en trainingen voor de aangesloten huisartsen. Sinds 2009 is Natale actief als cosmetisch (huis)arts.

“Huisartsen hebben een brede algemene medische kennis en zijn gewend om kleine chirurgische behandelingen uit te voeren. Voor veel mensen is de drempel om een afspraak met een huisarts te maken niet zo hoog en dat is prettig aangezien cosmetische behandelingen nog steeds niet uit de taboesfeer zijn. Alle huisartsen die bij Huisartskliniek zijn aangesloten zijn opgeleid door top professionals op het gebied van cosmetische -en medische behandelingen en volgen verplichte nascholingen. Alles om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.”

Judith Eggersman - Algemeen directeur

Judith Eggersman is algemeen directeur van Huisartskliniek, voert de dagelijkse leiding en is eerste aanspreekpunt voor de aangesloten huisartsen. Samen met Natale Adamo is zij ook verantwoordelijk voor de spreekuren bij Huisartskliniek Westervoort.

“De beslissing iets aan een aandoening of uiterlijk probleem te laten doen vraagt een goede en gedegen voorbereiding. Welke arts of welke kliniek kies je? Hoe ervaren is de arts? Zijn de producten waarmee gewerkt wordt veilig? Wat kan ik van het resultaat verwachten? Past de prijs bij me? Allemaal belangrijke vragen die een duidelijk en eerlijk antwoord verdienen. Bij Huisartskliniek willen we mensen op de eerste plaats een veilig en vertrouwd gevoel geven door in te zetten op de allerbeste kwaliteit, zowel op het gebied van de huisartsen als de producten waar we mee werken.”

Nikki Ewes - Huidtherapeute

Nikki is afgestudeerd huidtherapeute met een BIG-registratie. Nikki ondersteunt met haar behandelaanbod de visie van Huisartskliniek: het leveren van passende en betaalbare zorg.

Cliënten met (hardnekkige) huidproblemen kunnen terecht bij Nikki. Met een keur aan innovatie behandelmethoden weet zij voor iedere cliënt een doeltreffend behandelplan te maken. Haar streven is het realiseren en behouden van een gezonde huid, want met een gezonde huid is de kans op huidproblemen minimaal.

Marian Fasel - Office manager

Marian is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Als duizendpoot zorgt ze voor het opzetten en soepel laten verlopen van interne bedrijfsprocessen die te maken hebben met personeel, administratie en organisatie. Tevens is Marian een eerste aanspreekpunt voor cliënten en aangesloten artsen. 

Cosmetisch assistenten

Huisartskliniek Westervoort werkt met een team van medisch opgeleide cosmetisch assistenten, die naast hun werk bij Huisartskliniek tevens werkzaam zijn in zorginstelling als een ziekenhuis of huisartsenpraktijk. 

Waarom Huisartskliniek

Wilt u advies over een huidaandoening? Stoort u zich aan uw rimpels, of overweegt u een ooglidcorrectie? Huisartskliniek biedt u allerlei behandelingen. Kom langs voor een persoonlijk advies.

Locatie in uw regio

Onze artsen zijn reeds gevestigde huisartsen, die speciaal opgeleid worden. Zij geven u een eerlijk advies en voeren de behandeling met grote zorg uit. Zoek direct een arts in uw regio.

Zoek een locatie in uw regio